вторник, 19 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3463 прочитания

    Българка е новият генерален мениджър на L’Oréal за региона Адриатика-Балкани

    От 1 март Ваня Панайотова ще заеме мястото на Бриджит Стрелър
    28 февруари 2020, 11:42 a+ a- a

    Ваня Панайотова е новият генерален мениджър на L’Oréal за пазарите от региона Адриатика-Балкани, включително България. От 1 март 2020 г. тя ще заеме мястото на Бриджит Стрелър, която поема нови функции в L’Oréal Group след 15-годишното управление на региона.

    В момента Ваня Панайотова е генерален мениджър на L’Oréal Румъния, като от началото на март месец отговорностите й се разширяват и в страните от региона Адриатика-Балкани. Тя ще отговаря едновременно за хъб L’Oréal Adria-Balkan и за Румъния.

    Ваня е българка с богат опит, натрупан в продължение на повече от 20 години в FMCG сектора и има впечатляваща кариера в управлението на международни компании и мащабни предприемачески начинания. Тя започва кариерата си в Procter & Gamble и продължава в Mondelez International, където заема длъжности с нарастващи отговорности в Източна Европа, Африка и Средния Изток. През 2017 се установява в Румъния като Генерален мениджър на Orbico.

    Kъм L’Oréal Group тя се присъединява през 2018 на позицията генерален мениджър на L’Oréal Румъния. Като завършен лидер със задълбочени познания за страните от региона Адриатика-Балкани, Ваня ще обедини енергиите на двете дружества с цел увеличаване на пазарния дял на L’Oréal във всички страни, които попадат в сферата на новите й отговорности.

    Коментирайки новото назначение, Ваня Панайотова споделя: „Истински се вълнувам от бъдещето на L’Oréal Adria-Balkan и съм особено щастлива, че ще ръководя един прекрасен и мотивиран екип. Очаквам заедно всеки ден да допринасяме за мисията на компанията - да доставя красота на всекиго, в целия регион.“

    Бриджит Стрелър ще продължи успешната си кариера в L’Oréal като Генерален мениджър за хъба Чехия, Словакия и Унгария, считано от 1 март. Нейната мениджърска кариера в компанията стартира като генерален директор за Балканите през 2004 г. с отговорността да създаде филиали на L’Oréal в Сърбия и България. Бриджит ръководи успешно клъстера Адриатика и Балкани над 15 г. и завоюва за L’Oréal позиции на безспорен лидер в региона.

    В момента тече процесът на предаване на работата между Ваня Панайотова и Бриджит Стрелър, а промяната ще бъде в сила официално от 1 март 2020.

    L’Oréal присъства в региона като хъб L’Oréal Adria-Balkan. Структурата на хъба включва три клона – L’Oréal Adria (Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина и експортните пазари на Северна Македония, Албания, Косово, Черна Гора), L’Oréal Balkan (Сърбия) и L’Oréal България. В страните от региона Adria-Balkan се предлагат 22 бранда на L’Oréal и широка гама продукти от категориите грижа за кожата, грижа за косата, бои за коса, грим и парфюми чрез всички канали в целия регион.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 3 минути
    Оптимистични данни от Китай в началото на годината
    Индустриалното производство и търговията с по-голям от очаквания ръст през януари и февруари
    преди 1 час
    3 компании инвестират близо 18 млн. лв. в София и Омуртаг
    От юни 2023 г. Са издадени сертификати за инвестиции в размер на 510 млн. лв., които ще разкрият над 2000 нови работни места
    преди 18 часа
    Apple води преговори за вграждане на Gemini на Google в iPhone
    Компанията е водила преговори и с OpenAI
    преди 19 часа
    Китайски доставчик на части за Tesla ще строи завод у нас
    Плановете са да бъдат разкрити до 200 работни места край Пловдив
    преди 19 часа
    Президентътвръчи мандат за съставяне на правителство на Мария Габриел
    Тя бе посочена като кандидат за министър-председател от ПГ на ГЕРБ-СДС
    преди 20 часа