неделя, 27 септември 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1054 прочитания

  Серчин Гирей поема ръководството на „Байер“ за Румъния, България и Молдова

  Тя е част от екипа на компанията от 1999 година
  02 юни 2020, 11:03 a+ a- a

  От 1-ви юни 2020 г. Серчин Гирей поема ръководството на „Байер“ за Румъния, България и Република Молдова от предшественика ѝ Паскал Касекуел, който ще продължи дейността си като Ръководител на веригата за доставки в Европа, Близкия изток и Африка за бизнес направлението КропСайанс. 

  Серчин се присъединява към групата държави през септември 2017 г. и оттогава ръководи финансовите функциите в трите държави. Серчин притежава диплома по Бизнес администрация и контролинг от Германия. Тя започва кариерата си в „Байер“ през 1999 г. в „Счетоводство и финанси“ в Турция. През 2008 г. става ръководител на „Групово отчитане“ за „Байер“ Турция и след 2 успешни години на тази позиция продължава професионалното си развитие в „Байер“ АГ в Германия в „Корпоративни финанси - координация на държавите от регион Европа“. През 2013 г. Серчин се завърща в Турция и от 2014 г. ръководи счетоводния екип. 

  „Това е време на промяна за всички нас, включително за „Байер“, но ние можем да гледаме напред с увереност, защото нашите основи са много солидни. „Байер“ е лидер в областта на науките за живота и ще продължи да обслужва фермери, пациенти и здравни специалисти в Румъния, България и Република Молдова чрез своите направления „КропСайанс“, „Фармацевтични продукти“ и „Безрецептурни продукти“. Само няколко компании са позиционирани като „Байер“ така че да допринасят както за подобряване на човешкото здраве, така и за изхранването на нарастващото световно население. Нашата компания се стреми към своите цели за устойчиво развитие със същата всеотдайност, която полага и за постигането на финансовите си цели. Ще останем верни на нашата визия, особено сега, когато сегашната криза увеличи значимостта на нашите дейности в секторите на земеделието и здравеопазването за цялата общественост.“, коментира Серчин по повод назначението си.

  Местните операции на Групата държави достигнаха оборот от над 335 милиона евро през 2019 г., от които направление „КропСайанс“ има 62%, „Фармацевтични продукти“ – 27%, а „Безрецептурни продукти“ – 11%. С производствената база за семена в Синещ, Румъния, износът на семена на „Байер“ за 2019 година достигна над 65 милиона евро. За „Байер„ в трите държави работят над 480 служители, а основните офиси са в Букурещ и София. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  ЕК предлага нов пакет за цифровите финансови услуги
  Комисията предложи за първи път ново законодателство за криптоактивите
  преди 2 дни
  Tesla съди администрацията на Тръмп
  Производителят иска да премахне забраната за внос на хардуер за автомобилите им
  25 септември 2020, 14:35
  Борисов: Няма да се правят КПП-та, няма да се затварят градове
  Тенденцията в страната ни е за намаляване на новозаразените за разлика от Европа, където увеличението е 22% за последните 2 седмици
  25 септември 2020, 14:19
  КНСБ поиска по 15% ДДС и данък върху доходите
  Синдикатите предлагат и въвеждане на еднократен данък богатство за 2020 г.
  25 септември 2020, 12:51
  Близо 40% от мениджърите на места за настаняване планират увеличаване на персонала
  Близо 35% от управителите отчитат увеличение на приходите през август, показват данни на НСИ