вторник, 29 септември 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1938 прочитания

  Илиана Бянова е новият член на Изпълнителния съвет на „Софарма Трейдинг“

  Тя поема и позицията Главен директор Право, риск и съответствие на компанията
  26 юни 2020, 14:12 a+ a- a

  Илиана Бянова е новият Главен директор Право, риск и съответствие на Софарма Трейдинг. Тя ще отговаря за всички правни и регулаторни въпроси, корпоративна отговорност, корпоративен бранд и външни комуникации.

  В новата си роля Бянова се присъединява и към Изпълнителния съвет на компанията. Така, тя ще участва активно в изграждането на дългосрочната стратегия на Група Софарма Трейдинг, осигуряването на стабилен растеж и реализацията и проследяването на стратегическите дейности.

  Илиана Бянова има над 10 години опит в областта на правото и регулациите, като е заемала различни ръководни и консултантски позиции. Зад гърба си има редица успешни сделки и реализирани проекти. Тя се присъединява към „Софарма Трейдинг“ от екипа на Първа инвестиционна банка, където в ролята си на Главен директор Правни дейности и нормативно съответствие е част от висшия мениджмънт.

  Илиана Бянова е магистър по Право, като придобива и степен финансист от УНСС. Тя защитава и EMBA степен от COTRUGLI Business School. Нейните постижения и експертиза я нареждат сред най-влиятелните юристи в бизнеса в Централна и Източна Европа според класацията The Legal 500.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 32 минути
  преди 1 час
  ЕС добави още 4 държави към „Червения списък“
  Това са държави с над 120 инфектирани с Covid-19 на 100 000 души население
  преди 3 часа
  Докъде стигна процесът на дигитализация у нас?
  Анализ на БСК показва в каква степен обществото и икономиката са премнинали към дигитален формат и къде сме ние спрямо региона на ЦИЕ
  преди 4 часа
  Scalefocus е най-новият партньор на ТУ София
  Компанията дари лаборатория на висшето учебно заведение
  преди 5 часа
  Близо 40% спад на пътуванията на българи в чужбина през август
  Близо 70% по-малко чужденци са посетили страната ни, половината от пристигналите у нас са преминали транзитно, показват данните на НСИ