събота, 16 януари 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1640 прочитания

  Калин Иванов е новият главен изпълнителен директор на „Сименс Мобилити“ – България

  Той има над 20 години опит като мениджър и лидер на търговски екипи
  16 юли 2020, 12:59 a+ a- a

  Калин Иванов поема ръководството на „Сименс Мобилити“ – България, считано от 1 юли 2020 г. Той заменя на поста дългогодишния ръководител на бизнес звеното (сега самостоятелно управлявано дружество), което отговаря за проектите на Siemens в сферата на мобилността и транспорта в България. Д-р Михаил Маргаритов се оттегли в пенсия след над 20-годишна кариера в Siemens.

  Калин Иванов е завършил Технически университет – София (Факултет „Автоматика“), след което придобива следдипломна квалификация по мениджмънт и бизнес администрация в Париж, Франция. 

  Той има над 20 години опит като мениджър и лидер на търговски екипи, през осем от които заема висши ръководни позиции в различни компании и сектори на икономиката. През последните 4 години той се занимава с развитие на мениджърски и търговски умения с резултатно-ориентиран коучинг подход. Възпитаник е на Erickson College International. Семеен, с две дъщери.

  „За мен възможността да поема ръководството на утвърден лидер в транспортния сектор като „Сименс Мобилити“ в България в толкова важен за дружеството момент е чест, но и сериозно предизвикателство. През следващите 12 месеца предстои финализирането на няколко емблематични проекта в сектора на мобилността у нас, включително доставката на метровлакове от серията Inspiro за трета линия на столичното метро, доставката на десет локомотива Smartron за „БДЖ - Пътнически превози”, както и пуска на основен участък от самата метролиния”, споделя Калин Иванов. 

  „Убеден съм, че благодарение на отдадеността и професионализма на екипа на „Сименс Мобилити“ в България, на способността на Siemens за разработване и внедряване на иновации, както и на подкрепата на чуждестранните ни колеги, ще успеем да помогнем за по-нататъшното модернизиране на транспортната инфраструктура и подвижен състав на страната ни“, добавя той.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 18 часа
  Англия и Шотландия ще изискват тест за коронавирус от 18 януари
  За пътуващите до Англия се запазва възможността за съкращаване на карантината след отрицателен резултат от тест, направен за собствена сметка на 5-ия ден от самоизолацията
  преди 19 часа
  „Биодит“ излиза на борсата
  Това ше е първото IPO на Пазара за растеж на Българската фондова борса - BEAM
  преди 19 часа
  Колко ефективна е единична доза от всяка от наличните ваксини срещу Covid-19?
  Какво знаем до момента според публикуваните данни?
  преди 20 часа
  БХРА: Една трета от ресторантьорския бизнес фалира
  Според асоциацията мораториумът върху кредитите трябва да трае минимум 2 години
  преди 20 часа
  Николова: 6 400 чартъра се очакват това лято на Летище Бургас
  Зимните ни курорти са пълни на 40%, а спа дестинациите са резервирани на 100%, заяви министърът на туризма