четвъртък, 01 октомври 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  556 прочитания

  Богдан Узелац е новият главен търговски директор на Теленор България

  Той има над 15 години опит в телекомуникациите и технологиите
  18 август 2020, 13:04 a+ a- a

  Теленор България определи Богдан Узелац за своя нов главен търговски директор. Той ще оглави екипа в компанията, отговарящ за ръста на клиентската база и бизнес развитието в съществуващи и нови сегменти.

  „Богдан има богат опит в продажбите, маркетинга и бизнес развитието, с който става част от ръководния екип на Теленор България. Уверен съм, че той ще е движеща сила за бизнес растежа, както и постигането на стратегическите ни цели, докато насърчава най-добрите таланти в търговската ни организация“, каза Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор на Теленор.

  С над 15 години опит в телекомуникациите и технологиите, Богдан Узелац е доказан международен експерт в изграждането на дигитални телекоми на разнообразни европейски пазари, включително Централна и Източна Европа, Скандинавието, Русия и ОНД. Той е икономист по образование, заемал е множество управленски роли в търговията на дребно, маркетинговите проучвания, ценообразуването, управление на стойността и сегментите в Теленор Сърбия и е бил старши вицепрезидент „Потребителски пазар“ в Теленор Дания между 2013 и 2016 г. Преди да се присъедини към Теленор България, Богдан Узелац е бил старши вицепрезидент „Клиентска база и управление на стойността“ в Beeline Russia.

  „Очаквам с нетърпение да водя търговския и маркетинг екип и да надграждаме успехите на компанията. Заедно имаме планове да продължим да повишаваме стойността на предложенията си към нашите клиенти чрез нашата най-добра мрежа, първокласни продукти и дигитални услуги и развивайки културата ни за фокусиране върху клиента да разрастваме бизнеса на компанията“, каза Богдан Узелац, Главен търговски директор на Теленор.

  Теленор е телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group. PPF Group инвестира в множество пазарни области – финансови услуги, телекомуникации, биотехнологии, недвижими имоти и машиностроене. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност, достигаща €48,6 млрд. (към 31 декември 2019 г.).

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Банките у нас отчитат спад от 43% на печалбата си през първите 8 месеца на 2020
  През август депозитите в банковата система достигат 100 млрд. лв.
  преди 2 часа
  Google ще плати 1 млрд. долара на издатели за новини
  Медии отдавна се борят с търсачката за компенсация за използване на съдържанието им
  преди 4 часа
  преди 4 часа
  Получени са 12 заявления за държавна помощ за чартърни полети
  От Министерството на туризма очакват мярката €35 на седалка да подпомогне зимния сезон
  преди 4 часа
  Програма ще помага на български компании при навлизането им на международните пазари
  Програмата ще предостави серия от лекции с теоретична и практическа част за 15 български компании, за да разви експортния им потенциал
  преди 5 часа
  ЕК откри наказателна процедура срещу Великобритания
  Причината е британски законопроект, който нарушава постигнатото споразумение за Brexit