петък, 24 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3752 прочитания

  Мая Тасева става главен директор "Човешки ресурси" на "Софарма Трейдинг"

  04 септември 2020, 11:09 a+ a- a

  От началото на септември Мая Тасева е новият главен директор "Човешки ресурси" на групата "Софарма Трейдинг", като се присъединява и към изпълнителния съвет на компанията. В тази си роля тя ще отговаря за развитието на човешкия капитал и организационния растеж на групата и всички свързани с това процеси.

  Мая има над 20 години опит и богата експертиза в разработването на програми и стратегии в областта на човешките ресурси в съответствие с бизнес целите и резултатите на организацията. През годините е заемала различни управленски позиции в редица международни компании, сред които Coca-Cola HBC, Orbitel, Bulstrad Life – Vienna Insurance Group.

  Към екипа на "Софарма Трейдинг" се присъединява от Carlsberg България, където е била директор "Човешки ресурси". Своята роля в "Софарма Трейдинг" Мая Тасева поема от Саня Йевджениевич, която от лятото на 2019 съвместяваше ролята си на главен оперативен директор в сръбското дружество на компанията с позицията на главен директор "Човешки ресурси" на групата. За този период Саня изгради редица добри практики в управлението на човешките ресурси, а сега ще продължи развитието си в групата, като се фокусира върху ролята си при управлението на всички дейности и стратегически проекти на компанията в Сърбия.

  Мая Тасева е магистър по Управление на човешките ресурси в УНСС. Тя притежава и диплома от международно признатата организация CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development) в областта на развитието на човешките ресурси.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 22 часа
  Eldrive започва да изгражда собствени зарядни паркове за електромобили
  Освен зарядните станции в парковете ще има кафенета и магазини
  преди 23 часа
  „Смарт Органик“ вече се търгува на основния базар на БФБ
  Тя е първата компания, преминала от малкия пазар beam на основния Standard на Борсата
  преди 1 ден
  JYSK открива още 2 нови магазина у нас
  От началото на 2024 до сега бяха открити обекти в Елин Пелин, Равда и Асеновград
  преди 1 ден
  Инфлацията във Великобритания с по-малък от очакваното спад
  През април показателят е с почти 1% по-нисък спрямо март
  22 май 2024, 13:06
  Пазарът на индустриални площи в София навлиза в нова фаза
  Пазарът на производствени и складови площи в София забавя темпото си в началото на годината, а наемните нива се стабилизират за първи път от края на 2021, сочи нов доклад на Cushman&Wakefield Forton