събота, 26 септември 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  475 прочитания

  Педро Диаш е новият изпълнителен директор на АЛД Аутомотив в България

  Педро Диаш притежава богат 25-годишен опит в автомобилната индустрия
  08 септември 2020, 14:23 a+ a- a

  Педро Диаш е новият изпълнителен директор на АЛД Аутомотив в България, съобщиха от компанията, специализира в сферата за оперативния лизинг.

  Диаш е начело на компанията от 1 септември 2020 г., наследявайки Олена Тимофийва, която бе назначена за изпълнителен директор на АЛД Аутомотив в Унгария.

  Педро Диаш притежава богат 25-годишен опит в автомобилната индустрия. През последните 18 години той се развива в структурата на АЛД на различни позиции в областта на продажбите, маркетинга и партньорствата. Преди назначаването му като изпълнителен директор на АЛД Аутомотив в България, Педро Диаш е мениджър „Международни ключови клиенти“ в ALD SA.

  „Вълнувам се от присъединяването си към компанията в България и планирам да продължа успешното ѝ развитие. Основната ми цел ще бъде да затвърдя лидерската позиция на АЛД Аутомотив в България, като същевременно подкрепяме нашите клиенти в процеса на преминаване през икономическите предизвикателства в тези много необичайни времена. Ще продължим да развиваме офертите си на пазара с иновативни решения, за да посрещнем по най-добрия начин нуждите на местните и международни клиенти“, коментира Педро Диаш.

  Педро Диаш започва своята кариера през 1995 в Португалия в Opel като мениджър „Продажби, финанси и застраховане“, преди да премине към Multirent – национална лизингова компания, през 2001 като консултант по продажбите. Той се присъединява към АЛД Аутомотив Португалия през 2002 като директор „Продажби“ за корпоративни и индивидуални клиенти, и през 2008 става директор „Маркетинг и Партньорства“, като отговаря за развитието на бизнеса, стратегическите продажби и внедряването на лизинг за индивидуални клиенти. През 2018 Диаш е назначен за старши мениджър “Международни ключови клиенти” на ALD. Притежава бакалавърска степен по Маркетинг от Instituto Português de Administração de Marketing (IPAM) и магистърска степен по Бизнес администрация (MBA) от ISEG - Лисабонския университет.

  АЛД Аутомотив присъства на българския пазар от 2014. Компанията е дъщерно дружество на SG Group и ALD Automotive Group. Компанията предоставя оперативен лизинг с пълно обслужване, като осигурява финансиране и набор от услуги за управление на автопаркове.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 15 часа
  ЕК предлага нов пакет за цифровите финансови услуги
  Комисията предложи за първи път ново законодателство за криптоактивите
  преди 15 часа
  Tesla съди администрацията на Тръмп
  Производителят иска да премахне забраната за внос на хардуер за автомобилите им
  преди 17 часа
  Борисов: Няма да се правят КПП-та, няма да се затварят градове
  Тенденцията в страната ни е за намаляване на новозаразените за разлика от Европа, където увеличението е 22% за последните 2 седмици
  преди 18 часа
  КНСБ поиска по 15% ДДС и данък върху доходите
  Синдикатите предлагат и въвеждане на еднократен данък богатство за 2020 г.
  преди 19 часа
  Близо 40% от мениджърите на места за настаняване планират увеличаване на персонала
  Близо 35% от управителите отчитат увеличение на приходите през август, показват данни на НСИ