сряда, 24 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2320 прочитания

    Педро Диаш е новият изпълнителен директор на АЛД Аутомотив в България

    Педро Диаш притежава богат 25-годишен опит в автомобилната индустрия
    08 септември 2020, 14:23 a+ a- a

    Педро Диаш е новият изпълнителен директор на АЛД Аутомотив в България, съобщиха от компанията, специализира в сферата за оперативния лизинг.

    Диаш е начело на компанията от 1 септември 2020 г., наследявайки Олена Тимофийва, която бе назначена за изпълнителен директор на АЛД Аутомотив в Унгария.

    Педро Диаш притежава богат 25-годишен опит в автомобилната индустрия. През последните 18 години той се развива в структурата на АЛД на различни позиции в областта на продажбите, маркетинга и партньорствата. Преди назначаването му като изпълнителен директор на АЛД Аутомотив в България, Педро Диаш е мениджър „Международни ключови клиенти“ в ALD SA.

    „Вълнувам се от присъединяването си към компанията в България и планирам да продължа успешното ѝ развитие. Основната ми цел ще бъде да затвърдя лидерската позиция на АЛД Аутомотив в България, като същевременно подкрепяме нашите клиенти в процеса на преминаване през икономическите предизвикателства в тези много необичайни времена. Ще продължим да развиваме офертите си на пазара с иновативни решения, за да посрещнем по най-добрия начин нуждите на местните и международни клиенти“, коментира Педро Диаш.

    Педро Диаш започва своята кариера през 1995 в Португалия в Opel като мениджър „Продажби, финанси и застраховане“, преди да премине към Multirent – национална лизингова компания, през 2001 като консултант по продажбите. Той се присъединява към АЛД Аутомотив Португалия през 2002 като директор „Продажби“ за корпоративни и индивидуални клиенти, и през 2008 става директор „Маркетинг и Партньорства“, като отговаря за развитието на бизнеса, стратегическите продажби и внедряването на лизинг за индивидуални клиенти. През 2018 Диаш е назначен за старши мениджър “Международни ключови клиенти” на ALD. Притежава бакалавърска степен по Маркетинг от Instituto Português de Administração de Marketing (IPAM) и магистърска степен по Бизнес администрация (MBA) от ISEG - Лисабонския университет.

    АЛД Аутомотив присъства на българския пазар от 2014. Компанията е дъщерно дружество на SG Group и ALD Automotive Group. Компанията предоставя оперативен лизинг с пълно обслужване, като осигурява финансиране и набор от услуги за управление на автопаркове.

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 3 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 4 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 4 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 5 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 6 часа
    преди 9 часа