петък, 04 декември 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  488 прочитания

  Кристиан Лау оглави производството на MULTIVAC

  Като част от тази роля той става управител на две дъщерни дружества – МУЛТИВАК Лехашау и МУЛТИВАК България Продакшън
  17 ноември 2020, 17:12 a+ a- a

   

  В ролята си на производствен вицепрезидент д-р Кристиан Лау поема управлението на производството на групата MULTIVAC, съобщиха от производителя на опаковъчни решения.

  Като част от тази роля той става управител на две дъщерни дружества – МУЛТИВАК Лехашау и МУЛТИВАК България Продакшън, а също така и председател на управителния съвет на МУЛТИВАК Тайканг (Китай).

  Д-р Лау работи в MULTIVAC от юли 2010 г., като последно е бил изпълнителен вицепрезидент и е отговарял за бизнес отдела за термоформовъчни опаковъчни машини. Учил е бизнес администрация и инженерство в университета в Карлсруе и впоследствие докторантура по производствени технологии в Техническия университет в Мюнхен.

  „Едно от основните преимуществата на MULTIVAC е затвореният цикъл на производство, което ни позволява да посрещнем изискванията за най-високо качество и иновации. Това е и причината производственият отдел на компанията, състоящ се от около 1000 човека, да бъде толкова високо ценен.“, споделя Гуидо Шпикс, директор на MULTIVAC. „Работейки в тясно сътрудничество с всички производствени отдели, д-р Лау ще развие стратегията ни за доставки изцяло в полза на нашите клиенти.“

  В резултат на ръководната смяна Андреас Шалер, който преди това заемаше тази позиция, напуска компанията. От 2003 той отговаря за управлението на бизнеса в Лехашау, от 2005  води производствения отдел в MULTIVAC, а през 2018 допринася значително за ефективното създаване на новата производствена компания в България.

  Групата MULTIVAC има приблизително 6500 служители по целия свят, като 2300 са базирани в централата в гр. Волфертшвенден, Германия. С над 80 дъщерни дружества, групата е представена на всички континенти.

  МУЛТИВАК България е 100% дъщерно дружество на „МУЛТИВАК Експорт“, регистрирано в България през септември 2008. Компанията предлага комплексни опаковъчни решения, етикетиращи машини и модули, метал-детектори, контролни везни, технологии за производство на хляб и тестени изделия и др.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 35 минути
  ЕК призова България да представи стратегия за саниране на сградите
  Брюксел поиска от страната ни да ускори и прилагането на законодателството за опазване на природата
  преди 50 минути
  Ваксината на Moderna създава имунитет за поне 3 месеца
  Това са първите данни за период от няколко месеца, рецензирани от научно издание
  преди 1 час
  Президентите Буш, Обама и Клинтън ще се ваксинират публично
  Целта им е да възстановят доверието в науката
  преди 2 часа
  преди 3 часа
  3280 нови случая на Covid-19 в страната
  Общият брой лабораторно потвърдени случаи на болестта от началото на пандемията е 155 193