вторник, 19 януари 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1136 прочитания

  Кристиян Сайонс е новият управляващ директор на Sitel за Германия, Източна Европа, Дания и Холандия

  В източноевропейския регион Сайонс ще отговаря за България, Полша и Сърбия
  04 декември 2020, 10:34 a+ a- a

  Настоящият управляващ директор на „Сайтел Германия“ Кристиан Сайонс поема управлението на компанията за региона на Централна и Източна Европа, включително България, Полша и Сърбия,экакто и Дания и Холандия.

  Георги Узунов, който заемаше длъжността изпълнителен директор на България през последните 12 години, се оттегля от „Сайтел“, тъй като позицията се закрива, съобщиха от компанията.  

  В новата си роля Сайонс ще отговаря за корпоративната стратегия и развитие, както и за маркетинга и продажбите във всяка от държавите под негово ръководство. Той планира да разшири бизнеса и лидерската позиция на „Сайтел груп“ на местните BPO пазари. 

  „Кристиян съумя много успешно да управлява и трансформира „Сайтел“ в Германия през последните 4 години, изграждайки талантлив екип от експерти около себе си“, казва Оливие Камино, главен оперативен директор на „Сайтел груп“. „На новата си позиция, с добавянето на Източна Европа и скандинавските страни под управлението си, Кристиян ще продължи започнатата трансформация, стремейки се към по-голямо оперативно съвършенство, гъвкавост и ефективност“, добавя Камино. 

  „Източноевропейският регион и скандинавските страни са интересни пазари за растеж. Тук искам не само допълнително да разширим компанията ни, но и да развием нов потенциал за продажби с иновативни решения за омниканални контактни центрове“, коментира Кристиян Сайонс. „Като новаторска компания с над 35 години опит в BPO индустрията и силен фокус върху дигиталните решения за потребителско обслужване, „Сайтел“ предоставя съвършената основа за успешна дейност както за B2B, така и за B2C компаниите днес и утре“, допълва още Сайонс. 

  За местните офиси на „Сайтел“ в София, Варна, Добрич и структурата Work At Home (W@H) не се предвиждат организационни промени. Както досега, така и занапред офисът в София ще се управлява от Тодор Дачев, а тези във Варна и Добрич ще бъдат ръководени от Мария Димитрова. 

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 20 минути
  преди 40 минути
  ЕП настоява за прозрачност на договорите за доставка на ваксини
  Евродепутатите изразиха съжаление относно „здравния национализъм“, включително предполагаеми паралелни договори, подписани от държавите членки, или опити да се конкурират помежду си
  преди 56 минути
  Байдън ще продължи рестрикциите за пътуване на европейци до САЩ
  Негов говорител обясни, че новият кабинет ще възстанови отменените от Тръмп рестрикции за Европа и Бразилия
  преди 2 часа
  Готов е електронният сертификат за поставена ваксина срещу Covid-19
  Всички български граждани вече имат достъп до своето електронно здравно досие, но само с електронен подпис
  преди 3 часа
  Борисов: Да се мисли за отваряне на ресторанти и молове
  Окончателното решение за отпускането на мерките ще бъде взето в четвъртък