четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2741 прочитания

    Кристиян Сайонс е новият управляващ директор на Sitel за Германия, Източна Европа, Дания и Холандия

    В източноевропейския регион Сайонс ще отговаря за България, Полша и Сърбия
    04 декември 2020, 10:34 a+ a- a

    Настоящият управляващ директор на „Сайтел Германия“ Кристиан Сайонс поема управлението на компанията за региона на Централна и Източна Европа, включително България, Полша и Сърбия,экакто и Дания и Холандия.

    Георги Узунов, който заемаше длъжността изпълнителен директор на България през последните 12 години, се оттегля от „Сайтел“, тъй като позицията се закрива, съобщиха от компанията.  

    В новата си роля Сайонс ще отговаря за корпоративната стратегия и развитие, както и за маркетинга и продажбите във всяка от държавите под негово ръководство. Той планира да разшири бизнеса и лидерската позиция на „Сайтел груп“ на местните BPO пазари. 

    „Кристиян съумя много успешно да управлява и трансформира „Сайтел“ в Германия през последните 4 години, изграждайки талантлив екип от експерти около себе си“, казва Оливие Камино, главен оперативен директор на „Сайтел груп“. „На новата си позиция, с добавянето на Източна Европа и скандинавските страни под управлението си, Кристиян ще продължи започнатата трансформация, стремейки се към по-голямо оперативно съвършенство, гъвкавост и ефективност“, добавя Камино. 

    „Източноевропейският регион и скандинавските страни са интересни пазари за растеж. Тук искам не само допълнително да разширим компанията ни, но и да развием нов потенциал за продажби с иновативни решения за омниканални контактни центрове“, коментира Кристиян Сайонс. „Като новаторска компания с над 35 години опит в BPO индустрията и силен фокус върху дигиталните решения за потребителско обслужване, „Сайтел“ предоставя съвършената основа за успешна дейност както за B2B, така и за B2C компаниите днес и утре“, допълва още Сайонс. 

    За местните офиси на „Сайтел“ в София, Варна, Добрич и структурата Work At Home (W@H) не се предвиждат организационни промени. Както досега, така и занапред офисът в София ще се управлява от Тодор Дачев, а тези във Варна и Добрич ще бъдат ръководени от Мария Димитрова. 

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 15 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 15 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 15 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 16 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 17 часа
    преди 20 часа