вторник, 19 януари 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  820 прочитания

  Боряна Събева е новият директор „Правна дирекция“ в TBI Bank

  Зад гърба си Боряна има 17-годишен опит като юрист в Райфайзенбанк България
  16 декември 2020, 13:32 a+ a- a

  Боряна Събева поема ролята директор „Правна дирекция“ в TBI Bank, съобщиха от финансовата институция. Фокусът ѝ ще бъде насочен към ръководенето на правните екипи в страните, в които TBI оперира, както и ще съдейства в изграждането на стабилни бизнес отношения с партньорите на банката. Също така тя ще подпомага взаимодействието с регулаторните органи и развитието на нови продукти и канали заедно с бизнес отделите на банката.

  Зад гърба си Боряна има 17-годишен опит като юрист в Райфайзенбанк България, където заедно с екипа си е отговаряла за осигуряването на законосъобразността в банкирането на дребно, както и проекти като дигитално банкиране, програма за клиентско преживяване и регламенти на национално и европейско ниво в областта на защитата на потребителите, правото на конкуренция, пазарите на финансови инструменти и защита на данни. В TBI Bank Боряна ще сподели и надгради още повече своите знания с колегите си в банката в съчетание със своя професионален ентусиазъм и позитивен начин на мислене.

  „Щастлива съм да се присъединя към TBI Bank, където имам възможността да работя с изключителни професионалисти“, споделя Боряна. „Вярвам, че успяват тези, които не се страхуват да опитват и да търсят винаги иновативни решения. Точно това виждам в TBI като организация с различен и нетрадиционен подход спрямо клиентите, продуктите, процесите и визията.“

  „Щастлив съм да приветствам Боряна в нашия екип“, споделя Питър Барон, CEO на TBIF (TBI Bank). „Нейният дългогодишен опит в индустрията, заедно с отдадеността, мотивацията и стремежа към постигането на отлични резултати ще допринесат за развитието на един от най-ключовите отдели за всеки бизнес, включително и за нашия.”

  В свободното си време новият директор „Правна дирекция“ в TBI Bank обича да е в компанията на семейството си. А освен това споделя откровено, че предпочита морския бриз пред планинския полъх. Може би това е и причината за нейната готовност да се „гмурне“ директно в новите предизвикателства в банката.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 минути
  преди 29 минути
  ЕП настоява за прозрачност на договорите за доставка на ваксини
  Евродепутатите изразиха съжаление относно „здравния национализъм“, включително предполагаеми паралелни договори, подписани от държавите членки, или опити да се конкурират помежду си
  преди 45 минути
  Байдън ще продължи рестрикциите за пътуване на европейци до САЩ
  Негов говорител обясни, че новият кабинет ще възстанови отменените от Тръмп рестрикции за Европа и Бразилия
  преди 2 часа
  Готов е електронният сертификат за поставена ваксина срещу Covid-19
  Всички български граждани вече имат достъп до своето електронно здравно досие, но само с електронен подпис
  преди 3 часа
  Борисов: Да се мисли за отваряне на ресторанти и молове
  Окончателното решение за отпускането на мерките ще бъде взето в четвъртък