вторник, 19 януари 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  261 прочитания

  Илаяс ван Херварден е новият ръководител на „Стратегически анализ на локация“ на Colliers International

  11 януари 2021, 11:40 a+ a- a

  Colliers International обяви, че специалистът в индустрията Илаяс ван Херварден е назначен за ръководител на услугата „Стратегически анализ на локация“ – с цел предоставяне на консултации при избора на местоположение на глобални корпорации по света.

  Илаяс се присъединява към Colliers от Deloitte, с повече от три десетилетия опит в консултиране на компании от световен мащаб относно стратегическите локации на техния бизнес. Той ще бъде част от подразделението на EMEA, която се занимава с предоставяне на услуги на наематели. Опитът му включва и консултации по въпроси, свързани с разширяване на бизнеса, оптимизиране на заеманата площ, както и аутсорсинг на бизнес процеси и модели за широк спектър от индустрии в над 250 града и 47 страни по света. В допълнение, той активно участва в консултиране на инвеститори в недвижими имоти и корпорации за икономическо развитие по цял свят.

  Услугата „Стратегически анализ на локация“ има за цел да оптимизира глобалните бизнес операции на една компания чрез редица стратегии. Например изнасяне на звена на бизнеса близо до географското местоположение на централата, но с по-изгодни условия за наемане на работната сила, изследване на възможностите на пазара на труда, зрелостта на инфраструктурата, наличността на недвижими имоти, правителствените и данъчни стимули. От тази услуга могат да се възползват всички компании, които търсят начини да оптимизират бизнес операциите си и веригите за доставка в световен мащаб.

  Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) е международна компания за професионални услуги и инвестиционно управление в сферата на недвижимите имоти. Colliers има офиси в 68 държави. В компанията работят над 15 000 служители, които предоставят експертни консултации на наематели, собственици и инвеститори как да увеличат стойността на своите имоти. Вече повече от 25 години, лидерският екип, притежаващ приблизително 40% от акциите на компанията, е допринесъл за постигане на годишна възвръщаемост на инвестициите в размер на близо 20%. През 2019 г. корпоративните приходи възлизат на $3 млрд. ($3,5 млрд. с филиалите), а стойността на инвестиционните активи, управлявани от Colliers, е %33 млрд.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 27 минути
  преди 47 минути
  ЕП настоява за прозрачност на договорите за доставка на ваксини
  Евродепутатите изразиха съжаление относно „здравния национализъм“, включително предполагаеми паралелни договори, подписани от държавите членки, или опити да се конкурират помежду си
  преди 1 час
  Байдън ще продължи рестрикциите за пътуване на европейци до САЩ
  Негов говорител обясни, че новият кабинет ще възстанови отменените от Тръмп рестрикции за Европа и Бразилия
  преди 2 часа
  Готов е електронният сертификат за поставена ваксина срещу Covid-19
  Всички български граждани вече имат достъп до своето електронно здравно досие, но само с електронен подпис
  преди 3 часа
  Борисов: Да се мисли за отваряне на ресторанти и молове
  Окончателното решение за отпускането на мерките ще бъде взето в четвъртък