неделя, 17 януари 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  568 прочитания

  Албена Колячева оглави корпоративните връзки на Нестле България

  Албена има 14 години опит в компанията
  13 януари 2021, 16:02 a+ a- a

  Албена Колячева е новият мениджър „Корпоративни връзки“ на Нестле в България, считано от януари 2021 година, съобщиха от швейцарския хранителен гигант.

  Нейната професионалната кариера е тясно свързана с Нестле, започвайки кариерното си развитие в компанията през 2007. Началото на кариерата ѝ започва като част от екипа на световноизвестната марка MAGGI®. Тя отговаря за развитието на портфолиото и комуникацията на бранда на българския пазар. През 2012 Колячева работи и в централата на Нестле във Веве, Швейцария, по време на която разширява отговорностите си за определена продуктова група в глобален аспект. След завръщането си отново поема дейностите по MAGGI®, свързани с развитието на продажбите на категорията в различните канали.

  През 2018 се състои друга голяма промяна в структурите на компанията - Нестле България става част от Нестле Югоизточен пазар, в рамките на който Албена Колячева поема роля за определени продуктови групи на марката MAGGI® в географския регион. След кариерно установяване в маркетинга, през 2020 преминава в отдел „Комуникации“, където отговаря за дигиталното маркетиране на Нестле продуктови категории отново в целия регион.

  „Общата ни цел и мисия, именно да подобрим качеството на живот на хората и да допринесем за по-здраво бъдеще, затвърждава и стимулира кариерния ми път в Нестле. Вярвам, че всеки един от нас може да допринесе за едно по-добро бъдеще и се старая това да се отразява във всеки един аспект на моята работа. Развълнувана съм да поема по този нов път в кариерното ми развитие и вярвам, че заедно с целия екип ще успеем да затвърдим и продължим успешните инициативи в България“, сподели Албена Колячева.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Англия и Шотландия ще изискват тест за коронавирус от 18 януари
  За пътуващите до Англия се запазва възможността за съкращаване на карантината след отрицателен резултат от тест, направен за собствена сметка на 5-ия ден от самоизолацията
  преди 1 ден
  „Биодит“ излиза на борсата
  Това ше е първото IPO на Пазара за растеж на Българската фондова борса - BEAM
  преди 1 ден
  Колко ефективна е единична доза от всяка от наличните ваксини срещу Covid-19?
  Какво знаем до момента според публикуваните данни?
  преди 1 ден
  БХРА: Една трета от ресторантьорския бизнес фалира
  Според асоциацията мораториумът върху кредитите трябва да трае минимум 2 години
  преди 1 ден
  Николова: 6 400 чартъра се очакват това лято на Летище Бургас
  Зимните ни курорти са пълни на 40%, а спа дестинациите са резервирани на 100%, заяви министърът на туризма