събота, 12 юни 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1605 прочитания

  Ваня Дунчева е новият управляващ директор на Digitas Sofia

  Тя ще развива услугата „дигитална бизнес и маркетинг трансформация“ като част от портфолиото на Publicis Groupe България
  15 февруари 2021, 15:59 a+ a- a

  Ваня Дунчева поема управлението на дигиталната агенция Digitas, част от Publicis Groupe България, с амбициозната задача да развива услугата „дигитална бизнес трансформация“, която е част от цялостното портфолио на групата на световно и локално ниво. Ваня Дунчева има над 15 години професионален опит в дигиталната индустрия с фокус върху продажбите, консултирането в областта на дигиталния маркетинг и в прилагането на иновативни услуги и решения на българския пазар. Професионалният ѝ път преминава през отдел продажби в httpool, където ръководи екипа на Facebook България, както и през медийните групи на Netinfo и bTV Web.

  За Digitas: Маркетинг агенция на свързаността, отдадена на това да свързва брандовете с хората чрез Истина, Свързаност и Удивление. Екипът е разнороден - има експерти в сферите на данните, стратегията, криейтив, медии и технологии, работещи безупречно заедно, комбинирайки уменията и знанията си, за да създават по-добри връзки и да постигат амбициозни резултати с идеи, които вълнуват, провокират и вдъхновяват. Еднорозите в Digitas са безгранично любопитни и напълно прозрачни. Винаги разглеждат реалното човешко поведение, за да създадат автентични връзки между брандове и потребители, клиенти и партньори, идеи и крайни резултати. Digitas има 3 500 служители в над 22 държави и 34 офиса, с разширена мрежа чрез Publicis Media от над 23 500 служители, присъстващи в повече от 100 страни по света.
  Digitas Sofia: през 2017 г. Publicis Groupe сля двете си дигитални звена: Saatchi Interactive и Modem Cybermark, с което на бял свят се появява подразделението Digital Innovation в Publicis Groupe България. През юни 2019 г. дигиталното звено се ребрандира на Digitas Sofia.

  „Дигиталната трансформация, която Publicis Groupe България налага на пазара, е връзката между медийните, творческите и комуникационни услуги, които предлагаме в групата. Като част от медийния бизнес, Digitas ще обедини дигиталния медиен и творчески продукт, а ролята на Ваня е да приложи нови стандарти в клиентското обслужване, като подпомагаме нашите клиенти по пътя на дигиталната маркетинг и бизнес трансформация в свят, контролиран почти изцяло от платформите и воден от човешките преживявания,“ коментира Десислава Стоянова, управляващ директор на медийния бизнес на Publicis Groupe България.

  Digitas е международен бранд и се позиционира като маркетинг агенция на свързаността. Силните страни и експертиза на екипа включват пълен набор от дигитални умения и инструменти в областта на данни, стратегия, креативност, медии и технологии, които са в основата на дигиталната трансформация.

  „Именно връзката между дигиталния медиен и творчески продукт отличава Publicis Groupe, което се определя глобално от компанията като единен модел на работа на екипите – Power of One. Опитът ми през годините доказа, че фрагментирането на дигитално обслужване на даден бранд води до липса на ясна концепция и посока, което се отразява върху резултатите. В маркетинга, ефективността на една кампания помага на марките да се отличат и да се запомнят от хората, като направят тяхното потребителско преживяване уникално и различно. Затова потенциалът, който Digitas има, е огромен, защото покрива широк спектър от услуги, които са подчинени на една обща стратегия, водена от човешкото прозрение, и лесно измерима, за да води до устойчиво изграждане на дигиталната трансформация на дадена марка,“ добавя Ваня Дунчева, управляващ директор на Digitas, част от Publicis Groupe България.

  Digitas Sofia има познания и опит в разработването и прилагането на технологични решения: Digital Signage, AR, чатботове, CRM решения за изграждане на програми за лоялност и изграждане на решения чрез мобилни приложения. След лансирането си през 2019 година, дигиталната агенция се отличава с изграждане на персонализирани творчески послания, съпътствани от задълбочено изследване на потребителските тенденции. Агенцията работи за все повече клиенти в областта на e-commerce, b2b дигиталните стратегии, дигиталната и бизнес трансформация. Част от клиентите на Digitas Sofia са Банка ДСК, Kaufland, Bosch Engineering Center, NESCAFÉ 3in1.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  В САЩ удължиха срока на годност на ваксината на Johnson & Johnson
  Ваксината, която в Европа се разпространява под марката Janssen, може да се съхранява в обикновен хладилник до 18 седмици
  преди 1 ден
  Нова доставка на ваксини у нас
  В понеделник пристигат над 186 хил. дози от ваксината на Pfizer
  преди 1 ден
  Великобритания с рекорден ръст на икономиката
  Ръстът през април е над 27% спрямо година по-рано
  преди 1 ден
  Откриха нов STEM център в Пазарджик
  Идеята е да се даде възможност за учене чрез правене
  преди 1 ден
  Китай прие закон, който да противодейства на чуждестранни санкции
  Чуждестранните компании се опасяват, че той може да свие инвестициите в страната
  преди 1 ден
  Г-7 ще дари 1 милиард ваксини на света
  Половината ще дойдат от САЩ и поне 100 млн. от Великобритания, съобщи премиерът Джонсън
  преди 1 ден
  СЗО: Европа трябва да засили процеса на имунизация
  Въпреки значителния прогрес в региона, вирусът все още се разпространява широко на Стария континент