събота, 12 юни 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  607 прочитания

  Людмил Каравасилев ще отговаря за ПР дейността на guts&brainsDDB

  Той има над 25 години опит в сферата на корпоративните и маркетингови комуникации
  16 февруари 2021, 08:29 a+ a- a

  Творческата агенция guts&brainsDDB, част от DDB Group, започва новата година с нов член на екипа си – Людмил Каравасилев, който ще отговаря за ПР дейността в работата с основните ѝ клиенти. Негов ангажимент ще бъде да надгради постигнатото до този момент от създадения през 2019 г. ПР отдел на агенцията, предлагащ пълната гама услуги в сферата на връзките с обществеността. Той ще се включи активно в стратегическото консултиране и устойчивото прилагане на интегрирани маркетингови проекти и ще работи в подкрепа на лидерската позиция на guts&brainsDDB.

  „Вярвам, че Людмил ще допринесе за успешната работа на агенцията с отличното познаване на корпоративните комуникации и дългогодишния му опит, придобит в различни български и международни компании.“, каза Ангелос Парасхакис, главен изпълнителен директор на DDB Group.

  Людмил работи повече от 25 години в сферата на корпоративните и маркетингови комуникации. 

   

   

  guts&brainsDDB е най-награждаваната агенция в историята на Фестивала на рекламните агенции в България (ФАРА). Повече от 25 години предоставя пълно творческо обслужване на международни марки и лидери на местния пазар. За това време в компанията са работили няколко поколения рекламисти, чиито постижения излизат извън границите на България. През 2017 г. guts&brainsDDB стана творчески хъб за агенциите от 22 държави в региона, част от DDB Group, и се превърна в двигател на маркетинговите стратегии на групата. Реализира проекти за клиенти извън България за пазари в Централна и Източна Европа, Унгария, Германия, Франция, Англия, Испания, Португалия и Дубай. Агенцията е отличена многократно в престижни местни и международни конкурси и фестивали.

  Дейността му преминава през финансови институции от ранга на Обединена българска банка ‒ като ръководител на ПР и спонсорския ѝ екип, в УниКредит Булбанк ‒ на позицията бранд мениджър, а също и в сферата на модерната търговия – като ръководител на отдел Корпоративни комуникации за МЕТРО България. Заемал е позицията на ПР съветник в Комисия за финансов надзор, а в началото на кариерата си е работил и като копирайтър в рекламни агенции. Има сериозен опит в развитието на CSR и спонсорски инициативи в областта на културата и спорта. 

  Людмил завършва журналистика в Софийски университет и е преминал през различни специализации в сферата на маркетинговите комуникации и дигиталния бизнес. Обича да споделя натрупания професионален опит ‒ преподавал е кризисни комуникации и мениджмънт на спонсорската и CSR дейност в частни колежи и други образователни институции. Бил е председател на УС на Български дарителски форум и член на маркетинговата комисия на Световната федерация по гребане. Работил по различни партньорски проекти с представители на българската startup екосистема.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  В САЩ удължиха срока на годност на ваксината на Johnson & Johnson
  Ваксината, която в Европа се разпространява под марката Janssen, може да се съхранява в обикновен хладилник до 18 седмици
  преди 1 ден
  Нова доставка на ваксини у нас
  В понеделник пристигат над 186 хил. дози от ваксината на Pfizer
  преди 1 ден
  Великобритания с рекорден ръст на икономиката
  Ръстът през април е над 27% спрямо година по-рано
  преди 1 ден
  Откриха нов STEM център в Пазарджик
  Идеята е да се даде възможност за учене чрез правене
  преди 1 ден
  Китай прие закон, който да противодейства на чуждестранни санкции
  Чуждестранните компании се опасяват, че той може да свие инвестициите в страната
  преди 1 ден
  Г-7 ще дари 1 милиард ваксини на света
  Половината ще дойдат от САЩ и поне 100 млн. от Великобритания, съобщи премиерът Джонсън
  преди 1 ден
  СЗО: Европа трябва да засили процеса на имунизация
  Въпреки значителния прогрес в региона, вирусът все още се разпространява широко на Стария континент