вторник, 20 април 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1124 прочитания

  Никола Готрон е новият главен изпълнителен директор на МЕТРО България

  Той наследява на поста Атила Йенисен
  01 април 2021, 11:26 a+ a- a

  МЕТРО България обявява назначението на новия си главен изпълнителен директор - Никола Готрон. Той наследява Атила Йенисен, който поема следващата си предизвикателна роля като изпълнителен директор на МАКРО (МЕТРО) Чехия.

  Никола Гoтрон започва кариерата си в компанията през март 2007 като ръководител на отдел Снабдяване в МЕТРО Франция, където остава до края на 2014, заемайки различни длъжности и в отдел Продажби. Следва назначението му за директор Продажби в МАКРО (МЕТРО) Нидерландия, последвано от същата позиция в МЕТРО Китай, където остава до настоящото си назначение в България.

  Никола носи широк опит в новата си роля и гледа към бъдещето с амбициозни планове за Метро България: "Предизвикателството, откакто METRO пристигна в България преди 22 години, е да подкрепяме нашите бизнес клиенти, а настоящата ситуация направи тази задача още по-трудна. Планираме да направим бизнеса си многоканален, за да дадем възможност на O2O (онлайн към офлайн) подход за нашите клиенти. Ще продължим да разработваме нашите висококачествени стандарти и собствени марки, за да подобрим удовлетвореността на нашите клиенти". Мотото на Никола е “Никога не се отказвай”. Той е женен, с четири деца.

  Атила Йенисен поема поста главен изпълнителен директор на МАКРО (МЕТРО) Чехия. Атила има повече от 20 години опит в Метро на различни пазари. По време на почти петте години, прекарани като изпълнителен директор в България (от август 2016 г.), Атила допринесе значително за позиционирането на METRO като отговорен търговец на едро и стратегически партньор на независимия бизнес в страната. Ръководството му вдъхнови ключови проекти на МЕТРО България като „Отгледано с грижа в България“ и „Преоткрий България“. Приносът на Атила за МЕТРО България може да се опише с няколко стратегически области: фокус върху регионалните и отговорни продукти в асортимента, налагане на социалното предприемачество в отношенията с ХоРеКа клиентите, както и овластяване на жените в бизнеса. "МЕТРО винаги е бил доверен партньор и заедно с ангажимента на нашите хора към успеха на клиентите ни, вярвам, че винаги ще бъдем лидер на мнение и действие в България", сподели Атила Йенисен.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 8 часа
  Ваксината на AstraZeneca няма да се прилага при жени под 60-годишна възраст с повишен риск от тромбози
  Всички, получили първа доза от ваксината на AstraZeneca, които не са проявили сериозни нежелани лекарствени реакции, могат да се имунизират с втора доза от същата ваксина, обяви министърът на здравеопазването
  преди 9 часа
  Стартира платформа, където всеки може да сподели очакванията си за бъдещето на Европа
  Платформата е достъпна на 24 езика, което позволява на гражданите от целия ЕС да споделят идеи и мнения
  преди 9 часа
  Фирми могат да кандидатстват за финансиране на проекти за когнитивна роботика
  Максималното финансиране, което може да спечели един проект, е до 100 хил. евро
  преди 10 часа
  Над 150 000 дози ваксини срещу COVID-19 пристигнаха у нас
  Следващата доставка до края на седмицата ще е от Janssen
  преди 11 часа
  Softprom навлиза на българския ИТ пазар
  Компанията предлага решения за киберсигурност
  преди 11 часа
  Тунис облекчава условията за организирани групи от туристи
  Отпада изискването за задължителна 5-дневна карантина