четвъртък, 27 януари 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  837 прочитания

  Борислав Узунов е новият мениджър „Хора и култура“ на Некст Консулт

  Борислав е част от екипа на Некст вече повече от 6 години
  02 декември 2021, 09:41 a+ a- a

  Борислав Узунов е новият мениджър „Хора и култура“ на българската компания Некст Консулт. Борислав е част от екипа на Некст вече повече от 6 години, като преминава през множество проекти в сферата на управлението на хора. Новата роля на Борислав е във връзка с новите амбиции на компанията - да разшири екипа си от доказани професионалисти и да увеличи възможностите за непрекъснато обучение и развитие на своите служители, съчетано с подход за работа отвсякъде и специализирани програми за менторство. 

  „Горд съм, че имам възможността с целия екип на Некст Консулт заедно да изградим вдъхновяваща, иновативна култура на работа, която да отведе компанията на следващото ниво. Некст Консулт винаги се е стремяла да поставя хората на първо място. Заедно ще докажем, че компанията е един от най-добрите работодатели в региона и горещо приветстваме всички, които са готови за ново предизвикателство, да се присъединят към нас в пътуването към постигане на този успе.”, коментира Борислав Узунов.

  „През последните няколко години компанията беше фокусирана върху предоставянето на възможно най-добрите иновативни решения и услуги на своите клиенти, без разбира се, да забравя за хората си. Сега е време да насочим усилията си повече към нашите хора и с тази нова позиция да направим Next Consult компания, в която всеки мечтае да работи.“, посочва Орлин Дочев, управляващ партньор на Некст Консулт.

   Тази година Некст Консулт обяви съвместното си дружество с btProvider – една от най-разпознаваемите ИТ компании в Румъния и стана дистрибутор на Salesforce не само за България, но и за румънския пазар. Паралелно компанията поставя силен фокус също върху SAP бизнеса си, както и усилено развива и работи по RPA проекти (т.нар. софтуерни роботи), изпълнявани чрез технологията на UiPath. 

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 14 часа
  Над 160 електронни услуги са достъпни в обновения портал на НАП
  Приходната агенцията е лидер сред е-администрациите
  преди 15 часа
  PwC: Здравните и кибер рисковете са сред основните притеснения на бизнес лидерите по света
  3/4 от изпълнителните директори очакват по-стабилна глобална икономика през 2022, показва глобално проучване на консултанската компания
  преди 16 часа
  Онлайн продажбите и интернет потреблението у нас отчитат стабилен ръст през 2021 г.
  Секторът има потенциал за нов растеж, тъй като все още едва 52% от фирмите в България имат уебсайт, а 11,8% продават онлайн
  преди 17 часа
  Нови противоепидемични мерки в София
  Те влизат в сила от 27 януари
  преди 17 часа