четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    4734 прочитания

    Деян Пейчев оглави офиса на DIGITALL във Варна

    Деян ще има ключова роля за разширяване на екипа в морската столица през следващите години
    10 януари 2022, 15:21 a+ a- a

    Деян Пейчев е новият Site Manager на DIGITALL за Варна, съобщиха от технологичната компания. Под името DIGITALL оперират след сливането си през миналата година една най-големите български технологични компании - BULPROS и немската ec4u.

    С повече от 1400 служители и 27 офиса в 12 държави, DIGITALL активно развива локациите си и в България. Деян ще отговаря за развитието на офиса във Варна, където компанията залага амбициозни цели за разширяване на екипа си през следващите години.

    „Изключително съм щастлив да съм част от екипа на DIGITALL и да развивам дейността на компанията във Варна. През последните години компанията растеше с бързи темпове, а под новия бранд DIGITALL дори по-решително заема лидерска позиция в технологичния сектор в Европа. Заедно с разширяването на екипа ни във Варна ще работим и за подпомагането на ИТ общността в града, като развитието на млади таланти и задържането на подготвени кадри ще е приоритет за DIGITALL.“, сподели Деян Пейчев.

    „Приветствамe Деян в екипа на DIGITALL и вярваме, че той ще допринесе за развитието и успеха на компанията във Варна. През последните години, градът се доказа като стратегическа локация за развитие на технологичния бизнес у нас и притегателен център на млади таланти в Североизточна България. DIGITALL e една от първите компании от технологичния сектор, която отвори офис във Варна през 2016 година. Стартирахме с малък екип от 5 човека, но вече сме над 50 души, като плановете ни са да продължим растежа си и в бъдеще.”, коментира Йордан Гинев, Senior VP на DIGITALL.

    Деян Пейчев има повече от 10 години опит в сферата на човешките ресурси и бизнес консултирането както на български, така и на международни компании. През последните години е бил търговски мениджър за Източна България на голяма българска компания за подбор на персонал, която също е със силно международно присъствие. Той е компютърен инженер по образование, има две магистратури в сферата на информационните технологии и индустриалния мениджмънт.

    Благодарение на работата си с редица инвеститори в региона, на които съдейства за успешното развиване на офис локациите им и за набиране на необходимите им кадри, Деян има задълбочени познания за пазара на труда в Източна България. От 2019 г. е и общински съветник във Варна. В края на 2020 година е удостоен с доживотната титла JCI Сенатор, която се присъжда на най-отличилите се представители на Международната младежка камара JCI, представена в повече от 100 държави.

     

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 час
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк
    преди 2 часа
    „България Еър“ променя терминалите за опериране в в Рим, Мадрид и Прага
    Те са предвидени за полети от шенгенското пространство и предоставят възможност за по-добри транспортни връзки и влизане в страните без паспортна проверка
    преди 2 часа
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки
    преди 2 часа
    3 български авиокомпании ще летят до Китай
    Правителството определи авиопревозвачите за директните полети до Поднебесната империя
    преди 3 часа
    преди 3 часа
    ЕК с планове за европейска диплома
    Така ще се насърчи мобилността с учебна цел в рамките на ЕС