четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3448 прочитания

    Крейг Найтън е новият Chief Operating Officer на МенторМейт

    Софтуерната компания разширява своя глобален оперативен екип
    14 септември 2022, 10:31 a+ a- a

    Крейг Найтън - Chief Operating Officer на МенторМейт. Снимка: МенторМейт

    Подсилвайки ръководния екип на глобалните си операции, МенторМейт назначи Крейг Найтън (Craig Knighton) на позиция Chief Operating Officer. В досегашната си роля на VP of Strategic Growth Найтън подпомагаше развитието на услугите, предлагани от компанията, като активно търсеше нови възможности за тяхното разрастване. През тази година той изигра важна роля в лансирането на Data & Analytics и DXP екипите на компанията и сключването на стратегическо партньорство между МенторМейт и парагвайската компания Software Natura.

    „Миналата 2021 г. и първата половина на 2022 г. бяха забележителни за МенторМейт,” споделя Бьорн Стансвик, CEO на компанията. „Постигнахме рекорден растеж, обновихме своята бранд идентичност, а екипът ни надмина 1 000 души, работещи в повече от 30 държави и девет времеви зони. В контекста на този бурен растеж откриването на позицията е от изключителна важност за това как ще продължим да удовлетворяваме нуждите на нашите клиенти.”

    Джейми Болсет (Jamie Bolseth) - President, добавя: „Сега, когато операциите ни вече излизат извън рамките на САЩ и България, ръководният ни екип се фокусира върху изграждането на организация, която предоставя дигитална трансформация и разработка на специализиран софтуер на глобално ниво. Предлагането на услуги в глобален мащаб обаче има своите предизвикателства, свързани с отчетността, надзора и управлението, както и обучението на хора с малък опит и развитието на нови познания и умения. С разширяването на глобалния ни оперативен екип целим да преодолеем тези предизвикателства.”

    Освен Найтън в ролята си на COO към ръководството на оперативния екип на МенторМейт се присъединяват Елеонора Георгиева - Global VP, Delivery (доскоро VP of Delivery), Иън Гуд (Ian Good) - Global VP of Operations (доскоро Director of Delivery), Браян Бучкоски (Brian Buchkosky) - Global Director, PMO и Лиз Споляр (Liz Spolyar) - Global Director, Continuation Engineering.

    По думите на Найтън „Всяка компания, която постигне успеха и растежа на МенторМейт, трябва да полага сериозни усилия, за да поддържа високото качество на услуги, което клиентите очакват. Уверен съм, че фокусирайки се над предоставянето на услуги на глобално ниво, заедно с Елеонора Георгиева, Ian Good и останалите членове на оперативния ни екип ще успеем да постигнем именно това независимо от предизвикателствата, съпътстващи растежа на компанията.”

    Вижте по какви проекти работи МенторМейт в България

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на МенторМейт в JOBS.bg

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк
    преди 3 часа
    „България Еър“ променя терминалите за опериране в в Рим, Мадрид и Прага
    Те са предвидени за полети от шенгенското пространство и предоставят възможност за по-добри транспортни връзки и влизане в страните без паспортна проверка
    преди 3 часа
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки
    преди 4 часа
    3 български авиокомпании ще летят до Китай
    Правителството определи авиопревозвачите за директните полети до Поднебесната империя
    преди 4 часа
    преди 4 часа
    ЕК с планове за европейска диплома
    Така ще се насърчи мобилността с учебна цел в рамките на ЕС