събота, 27 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3172 прочитания

    Красимир Джамбазов вече е Търговски Директор в New Estates

    Джамбазов има натрупан опит в компаниите в Realto Group и задълбочено познаване на пазара на недвижими имоти
    27 юни 2023, 12:26 a+ a- a

    Красимир Джамбазов - Търговски Директор, New Estates. Снимка: New Estates

    Красимир Джамбазов поема ролята на Търговски Директор в New Estates, съобщиха от компанията, специализирана в цялостната реализация на проекти ново строителство, консултантски услуги към инвеститори и пазарни анализи, част от Realto Group. 

    На новата си позиция Джамбазов ще отговаря за цялостното управление на екипите на компанията, за постигането на високи резултати и успешна работа с ключовите клиенти на New Estates. Джамбазов си поставя амбициозни цели както по отношение на разширяването на клиентската база на компанията, така и по отношение на увеличаване на броя сделки за нови ексклузивни проекти. 

    „Основният ми приоритет в New Estates е да допринеса за успешното позициониране на компанията като несъмнен пазарен лидер. Смятам, че усърдната и целенасочена работа с екипа и прецизната стратегия са ключът към това. New Estates още по-уверено ще се превърне в нарицателно за високо качество в продажбите на нови жилищни проекти и доверен партньор на всеки свой клиент”, коментира Красимир Джамбазов. 

    До момента Джамбазов е заемал търговски позиции в Unique Estates, както и позициите Главен Акаунт Мениджър и Мениджър Бизнес Развитие „Проекти и Инвеститори“ в New Estates. Има успешен опит в реализацията на редица проекти на компанията. С аналитичен подход, гъвкавост и готовност за сътрудничество той е сред най-доверените партньори на клиентите в лицето на водещи инвеститори и компании в строителния бранш. Джамбазов има натрупан опит в компаниите в Realto Group и задълбочено познаване на пазара на недвижими имоти. 

    Преди това Джамбазов е бил икономически директор в сферата на частното образование, където има сериозен принос за оптимизирането на бюджетите и увеличаване на приходите. Заемал е висши управленски позиции в различни сфери на бизнеса, доказан професионалист с опит в създаването на стратегически планове, координирането на процеси, организацията, финансите, административните дейности и логистиката. 

    Джамбазов има магистърска степен по „Икономика“ от Икономическия университет във Варна, както и следдипломна квалификация по „Мениджмънт и бизнес”. Бакалавър е по „Икономика и управление на търговията”. Завършил е Математическата гимназия във Варна. Владее отлично английски и руски език. 

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 1 ден
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 1 ден
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 1 ден
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 1 ден
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години