неделя, 28 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2083 прочитания

    Ради Радев е новият Търговски Директор на ARCO REAL ESTATE

    Ради има дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти
    07 юли 2023, 11:39 a+ a- a

    Ради Радев - Търговски Директор на ARCO REAL ESTATE. Снимка: ARCO REAL ESTATE

    Ради Радев е новият Търговски Директор на ARCO REAL ESTATE, съобщиха от компанията за недвижими имоти.

    Ради Радев завършва средно образование в Профилираната природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“ в гр. Сливен, след което учи специалност Право в Софийския Университет „Св. Климент Охридски“. Дипломира се през 2008 г.

    През същата година е привлечен като консултант в света на недвижимите имоти в една от водещите агенции в страната. През 2014 г. прави следващата крачка в своето кариерно развитие – заема ръководната позиция  „Мениджър на екип“, на която е до юни 2023 г.

    В професионалната му кариера в областта на недвижимите имоти има внушителен набор от постижения, като опитът му включва консултиране при сключването на около 2500 сделки; успешно управление на лични, клиентски и корпоративни инвестиции в недвижими имоти; създаване и управление на екип от 20 консултанти; участие в множество обучения и спечелване на тези от тях, които са били със състезателен елемент;  подготвяне и провеждане на обучения на различни теми на неговия и на други екипи в София, Варна и Пловдив.

    Ради Радев заема челни позиции в класацията „Мениджър на годината”. Определя себе си като постоянен, аналитичен и принципен. Следва и постига целите си, завихряйки положителна енергия около себе си. Гордее се с добрите отзиви от колегите и клиентите, с които е работил и с факта, че заедно са постигнали личностно развитие и финансова независимост. 

    ARCO REAL ESTATE е агенция за недвижими имоти, която оперира в България от 2006 г. и предлага широка гама от брокерски, оценителски и консултантски услуги на пазара.  Част е от Arco Vara Group – водеща група компании в областта на недвижимите имоти. Основана през 1992 г. в Естония, днес компанията е най-големият доставчик на услуги за имоти в балтийските държави с офиси в няколко страни. Агенцията е пълноправен член на Националното Сдружение за Недвижими Имоти (НСНИ) - представителнaта браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 1 ден
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 1 ден
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 1 ден
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 2 дни
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години