понеделник, 25 септември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1024 прочитания

  Виктория Чучумишева e новият Глобален Директор Човешки Ресурси в МенторМейт

  Виктория ще ръководи глобалните политики и процеси в главните технологични центрове на компанията в България, САЩ и Парагвай
  18 август 2023, 09:41 a+ a- a

  Виктория Чучумишева - Глобален Директор Човешки Ресурси в МенторМейт. Снимка: Личен архив

  Виктория Чучумишева заема позицията Глобален Директор Човешки Ресурси (Global Director, HR) в МенторМейт, съобщиха от компанията. В новата си роля тя ще ръководи глобалните политики и процеси в главните технологични центрове на компанията в България, САЩ и Парагвай.

  Виктория започва своя професионален път в човешките ресурси в Bulwork, агенция за подбор, където в продължение на две години специализира в подбора на позиции за ИТ сектора. Желанието ѝ да опознае и други области, я води в XS Software - компания за разработка на онлайн игри. По време едната година, която прекарва там, полага основите на знанията си по различни процеси. 

  През 2014 г. се присъединява към HR екипа на МенторМейт. Екипът е в зародиша си и тепърва трябва да се изграждат и развиват много от процесите по въвеждане на нови хора, ангажиране на колегите и управление на представянето. В продължение на пет години Виктория е на експертна позиция, след което поема в посока управление на екип и мениджмънт. Малко след като заема позицията HR Manager, е обявена пандемията  - период, през който за кратко време трябва да се преосмислят добре познатите и установени начини на работа. Пандемията съвпада и с период на бърз растеж на компанията. “Когато встъпвах в мениджърска позиция, се чувствах много уверена, тъй като имах солиден опит с културата, хората и процесите. В МенторМейт динамиката винаги е била висока, но тогава буквално за няколко месеца това, което познавах, се преобърна на 180 градуса. Щастлива съм от предизвикателствата и бих минала отново през тях, тъй като натрупах безценен опит и умения”. 

  МенторМейт е компания, която предлага услуги за цялостна дигитална трансформация. В екипа работят над 1 000 човека в повече от 30 страни по света. Има офиси на три континента (в България, Швеция, САЩ и Парагвай) и покрива девет часови зони за максимално ефективно сътрудничество с клиентите. Дейността на компанията е разделена в три главни направления - стратегия, дизайн и софтуерно инженерство. Клиентите на МенторМейт оперират основно в сферата на здравеопазването, финансите, образованието, промишлеността и земеделието. 

  Вижте по какви проекти работи МенторМейт в България

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на МенторМейт в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Toshiba отново ще стане частна компания
  Тя е приела оферта в размер на $14 млрд. от Japan Industrial Partners
  преди 6 часа
  В САЩ препоръчаха ваксинация на майки срещу синцитиален вирус
  Идеята е майки в последните седмици на бременността да бъдат имунизирани, за да имат новородените имунитет
  преди 6 часа
  Експерти ще дискутират зелените енергийни перспективи за България на международен форум
  Be Renewable 2023 ще посрещне енергийни експерти от България и Европа на 2-3 октомври в Inter Expo Center
  преди 7 часа
  Министерството на туризма представи Програмата за финансиране на черноморските общини
  Чрез тази реформа се обединяват държавата, местните власти и частния сектор
  преди 8 часа
  МУ Пловдив с нов корпус
  Броят на чуждестранните вече изпреварва този на българските студенти в учебното заведение