четвъртък, 30 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3076 прочитания

  Сава Бобчев е новият търговски директор в Мелифера

  Компанията планира активна експанзия на чужди пазари
  30 август 2023, 11:39 a+ a- a

  Сава Бобчев поема ролята на Търговски Директор в Мелифера - производител на енергийните гелове MelliGEL и други иновативни функционални храни на база пчелен мед.

  Позицията е ключова за компанията, която планира активна експанзия на чужди пазари. След успешното първично публично предлагане на акции през декември развитието на Мелифера АД се ускорява и се увеличават производствените й възможности. Компанията инвестира в разширяването на производствената си база, както и в подобряване на продуктовото портфолио.

  Със своя над 20-годишен професионален опит в търговията със спортни и бързооборотни стоки, Сава ще допринесе непосредствено за дистрибуцията не само на MelliGEL, но и на новите продукти, които ще бъдат пуснати на пазара от тази есен.

  През годините Сава е заемал ключови позиции в динамични български и международни компании – Национален мениджър Продажби в Рекит Бенкизер България (производител на Durex, Nurofen, Vanish, Finish), Национален мениджър Ключови клиенти в Ригли България (дъвките 5, Orbit, Winterfresh, Airwaves), Генерален директор на PUMA България и др. До август т.г. Сава е заемал позиция Търговски директор на българската компания, която произвежда шоколадите Benjamíssimo и изнася за над 20 страни на 3 континента.

  „Почеркът на Сава е ясно различим и няма компания досега, която да не е спечелила от неговото присъствие в екипа си. Опитът и знанията му са от голямо значение, но още по-важно е личното му отношение, което го прави особено ценен играч в нашия екип“, каза Свобода Михайлова, бранд мениджър на MelliGEL.

  „В търговията всеки продукт с добавена стойност носи удовлетворение и на двете страни. Заявката на Мелифера за още продукти, които са биологични и носят функционални ползи, както и страстта на екипа към иновативното ме накара да се включа в това предизвикателство“, сподели Сава Бобчев, Търговски Директор на Мелифера АД.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 12 часа
  Висшият мениджмънт в компаниите не е подгодтвен за изкуствения интелект
  Проучване на Adecco Group изследва промените в пазара на труда от гледна точка на топ мениджмънта в компаниите
  преди 13 часа
  SeedBlink пусна цялостна платформа за управление на собствен капитал и инвестиции
  Тя предоставя единен достъп до всички традиционни и нововъведени продукти за управление на собствен капитал и инвестиции
  преди 14 часа
  Fitch потвърди рейтинга на УниКредит Булбанк на 'BBB'
  Перспективата пред банката е стабилна
  преди 15 часа
  5% ръст на пътуванията на българи в чужбина през април
  С над 20% се увеличават пътуванията с цел почивка и екскурзия, показват данните на НСИ
  преди 17 часа
  ЕС одобри закон, който ще засегне вноса на газ
  Той въвежда лимити върху емисиите метан
  преди 19 часа
  xAI е оценена на $24 млрд.
  Компанията на Мъск за изкуствен интелект набра $6 млрд. в нов кръг финансиране