сряда, 24 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  734 прочитания

  Раду Оприс е новият генерален международен мениджър на SoftOne Group

  Той притежава лидерски опит на пазара на ИТ, телекомуникациите и бизнес софтуера в Югоизточна Европа
  20 февруари 2024, 11:43 a+ a- a

  Снимка: SoftOne Group

  SOFTONE Group, доставчик на бизнес софтуер в Гърция и Югоизточна Европа, обявява назначаването на г-н Раду Оприс за нов генерален международен мениджър. Това назначение е израз на ангажимента на SOFTONE Group да разшири присъствието си в Румъния, България и региона на Югоизточна Европа.

  Раду Оприс притежава уникален лидерски опит на пазара в Югоизточна Европа на ИТ, телекомуникациите и бизнес софтуера. Преди да се присъедини към SOFTONE Group, той е бил управляващ директор на HP Enterprise Romania. Преди това е заемал ръководни длъжности във водещи компании, включително Microsoft и Motorola. През цялата си кариера Раду Оприс последователно постига успешното разширяване на неизползваните географски и индустриални пазари, развиването на стабилни партньорски мрежи и създаването на силни управленски екипи чрез стратегически инициативи за набиране на персонал.

  В новата си роля Раду Оприс ще работи в тясно сътрудничество с генералните мениджъри на национално ниво, съответно за България – Радослав Вангелов и Румъния – Александра Луческу, за да изпълни и ускори стратегическия план за развитие на българския и румънския пазар. Освен това той ще проучи и ще стреми да разработи по-нататъшни възможности за разширяване на пазарите в Югоизточна Европа.

  Главният изпълнителен директор на SOFTONE Group, г-н Панос Мартинис, заяви: „Ние сме развълнувани да приветстваме Раду Оприс в нашия ръководен екип. Неговият значителен опит и задълбочено разбиране на регионалните пазари ще бъдат от водещо значение за реализирането на нашите стратегически планове за Югоизточна Европа, насочени към утвърждаването на SOFTONE Group като лидер в разработването на бизнес софтуер в Румъния, България и по-широкия регион на Югоизточна Европа“.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  ЕК с 6 препоръки към България
  Брюксел отчете липса на напредък у нас при разследванията и присъдите за корупция
  преди 8 часа
  На първо четене: Парламентът прие актуализация на бюджета
  Депутатите одобриха над 4,5 млрд. лв. за общините за 2024
  преди 10 часа
  Hitachi Solutions Bulgaria стартира обучителната си програма SPACE
  IT компанията назначава нови 6 студенти в двете направления на програмата след значително увеличен интерес на кандидати спрямо пилотното издание от миналата година
  преди 11 часа
  Ипотечните кредити у нас вече с ръст от 25%
  Вижте колко пари държат българите на депозити в банките
  преди 11 часа
  Двустранната търговия между България и Китай възлиза на $4 млрд. орез 2023 г.
  Министър Петко Николов и посланикът на Китай у нас обсъдиха възможностите за развитие на двустранното икономическото сътрудничество