сряда, 24 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1631 прочитания

  Наталия Богданова е новият Старши ESG Експерт в tbi bank

  Наталия има значителен опит в ESG и ще развива ангажимента на банката към устойчиви практики
  20 февруари 2024, 16:40 a+ a- a

  Наталия Богданова - Старши ESG Експерт в tbi bank. Снимка: tbi bank

  Наталия Богданова заема позицията Старши ESG Експерт в tbi bank, съобщиха от финансовата институция. Със значителен опит в „Екологично, Социално и Корпоративно управление” (ESG) основната отговорност на Наталия е да развива ангажимента на tbi bank към устойчиви практики.

  Тя ще отговаря за изготвянето на доклада за устойчивост на компанията в съответствие с регулациите на ЕС и рамки за докладване и ще работи в тясно сътрудничество с вътрешните заинтересовани страни, за да гарантира, че процесите в банката са в съответствие с най-добрите практики в индустрията. 

  ESG Експертът има цялостно разбиране на принципите на ESG и активно е допринесла за прилагането и развитието на стратегии за устойчивост в различни организации. Сред тях е и „Летище София”, където Наталия разработва стратегията за устойчивост на дружеството, работи в посока внедряване на устойчиви практики и е част от екипа изготвил неговия първи доклад за устойчивост. От натрупания от нея професионален опит ясно се откроява умения, като координация на екипи, корпоративни комуникации, стратегическо мислене, устойчивост и управление на проекти.

  Наталия притежава магистърска степен по „Наука и политика за устойчивост“ от университета в Маастрихт, както и бакалавърска степен по „Международен комуникационен мениджмънт” от университета по приложни науки в Хага. Тя е движена от идеята за устойчиво развитие и в извънработен план. Доказателство за това е доброволческата ѝ дейност в Generation Climate Europe (GCE) - най-голямата европейска младежка мрежа по въпросите на климата и околната среда и редица други придобити допълнителни сертификати и лицензи в областта. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  ЕК с 6 препоръки към България
  Брюксел отчете липса на напредък у нас при разследванията и присъдите за корупция
  преди 8 часа
  На първо четене: Парламентът прие актуализация на бюджета
  Депутатите одобриха над 4,5 млрд. лв. за общините за 2024
  преди 10 часа
  Hitachi Solutions Bulgaria стартира обучителната си програма SPACE
  IT компанията назначава нови 6 студенти в двете направления на програмата след значително увеличен интерес на кандидати спрямо пилотното издание от миналата година
  преди 11 часа
  Ипотечните кредити у нас вече с ръст от 25%
  Вижте колко пари държат българите на депозити в банките
  преди 11 часа
  Двустранната търговия между България и Китай възлиза на $4 млрд. орез 2023 г.
  Министър Петко Николов и посланикът на Китай у нас обсъдиха възможностите за развитие на двустранното икономическото сътрудничество