петък, 19 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2607 прочитания

  Алекс Гармаш поема управлението на „Търговска екосистема” в tbi bank

  Той има над 23 години професионален опит в компании от различни индустрии
  26 февруари 2024, 11:34 a+ a- a

  Алекс Гармаш - Лидер на „Търговска екосистема“ в tbi bank. Снимка: Личен архив

  От tbi bank обявиха, че Алекс Гармаш поема ролята на Лидер на „Търговска екосистема“. С обширни познания и експертен опит, той е решен да ръководи и оформя ключови бизнес дейности, насърчавайки сътрудничеството с търговски партньори на банката в стратегическите ѝ пазари България, Румъния и Гърция.

  Алекс има зад гърба си над 23 години професионален опит в компании от различни индустрии, сред които банки, телекомуникации, здравеопазване, минно дело, енергетика и автомобилостроене. Той е работил на повечето континенти и в различни икономически условия: от нововъзникващи пазари като Украйна, Бразилия, Тайланд и Индонезия до развити икономики като Австралия, Нова Зеландия и Швейцария. Преди да се присъедини към tbi, Алекс ръководи трансформации в международната консултантска фирма Alvarez & Marsal, като старши директор. Работил е още като главен оперативен и финансов директор в автомобилния бизнес, ръководил е и трансформации като старши вицепрезидент в McKinsey & Company в Австралия и Азия.

  Алекс притежава MBA диплома от Лондонското бизнес училище и магистърска степен по международна икономика от Киевския национален икономически университет. Наред с това е придобил следдипломна квалификация по стратегия, растеж и киберсигурност от Бизнес училището на Харвард, Бизнес училището на Уортън и Оксфордския университет. Той е сертифициран член на Австралийския институт на директорите на компании.

  „Много съм развълнуван да се присъединя към tbi и да ръководя екип „Търговска екосистема”. Виждам голям потенциал за развитие на бизнеса на нашите търговски партньори чрез предоставяне на достъпни и гъвкави разплащателни планове на техния бизнес и алтернативни методи за финансиране на техните клиенти. Вълнуващо е да работя с отдадения екип на tbi за осигуряване на най-доброто клиентско изживяване в онлайн и физическата търговията, както и при предлагането на алтернативни разплащателни методи в България, Румъния и Гърция. Заедно с екипа ще работим усилено върху дигитализирането на търговското и клиентското пътуване, предоставяйки най-доброто от продуктите и приложенията на tbi, като същевременно увеличаваме броя на търговците, с които работим.” – споделя Алекс Гармаш, лидер „Търговска екосистема”, tbi.

  Амбицията на банката, под ръководството на Алекс, е да превърне приложението tbi bank app в основна точка за контакт между потребители и търговци, където пазаруването и продажбите се случват лесно, гъвкаво и незабавно. В същото време предоставянето на бърз достъп до алтернативните разплащателни методи на банката в повече от 23 000 търговски обекта остава приоритет за екипа на „Търговска екосистема”.

  „Ние сме лидери в бизнеса с разплащателни планове в нашия регион и имаме много силни внедрени, дългосрочни отношения с всички видове търговци - от най-големите играчи в онлайн търговията до малките локални търговци. Вярваме, че бъдещето ще се определя от срещата на клиентите и търговците, базирана на потребителските интереси, нужди и навици за пазаруване. С изключително опитен лидер като Алекс в екипа ни това бъдеще е още по-близо.” – казва Питър Барон, CEO, tbi.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на TBI Bank в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 29 минути
  Глобално кибер прекъсване приземи полети по целия свят
  Проблемът засегна и работата на банки и медии в различни точки на света
  преди 56 минути
  Президентът ще връчи втория мандат на 22 юли
  На кандидата за премиер, посочен от втората по численост парламентарна група в 50-ото Народно събрание
  преди 1 час
  преди 3 часа
  WordPress Engine придобива българската NitroPack
  Основателите Георги Петров и Михаил Стойчев ще работят върху нов проект
  преди 4 часа
  Инфлацията във Великобритания без промяна през юни
  Все по-малко вероятно е Банката на Англия да понижи лихвените проценти през август
  преди 21 часа
  ЕЦБ запази лихвите непроменени
  Лихвената пауза идва, след като през юни банката за първи път от 2019 намали лихвите