сряда, 24 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  7764 прочитания

  Мариана Петкова е новият Мениджър „Бизнес Развитие и комуникации“ в Interpartners

  Мариана е ПР специалист с над 14 години опит в комуникациите
  01 март 2024, 15:15 a+ a- a

  Мариана Петкова - Мениджър „Бизнес Развитие и комуникации“ в Interpartners. Снимка: Личен архив

  От март месец тази година Мариана Петкова (досега старши ПР експерт в компанията) заема позиция Мениджър „Бизнес Развитие и комуникации“ в Interpartners group. Компанията отбелязва 32 години на пазара и през 2022 добави още един бранд в портфолиото си с придобиването на Key Experts Group.

  Днес Interpartners group обединява творческата агенция Interpartners, агенцията за ПР и корпоративни комуникации InterImage и новата придобивка KEG - бутикова агенция за събития и бранд архитектура. Групата е първата в България, която започва професионално да развива employer branding стратегии, а към днешна дата смело навлиза в полето на ESG и DEI комуникации, все още нови за бизнеса на агенциите.

  „В днешно време бизнесът се променя с невиждана скорост и е от съществено значение да имаме стратегическо насочване към бизнес развитието – както нашето, така и на нашите клиенти. Те очакват от нас не само експертност в комуникациите, но и партньор, който да им помага да постигат бизнес цели. Комуникационния бизнес е изключително динамичен, конкурентен и нестабилен, именно за това прилагането на нови и нови подходи е ключово в осигуряването на конкурентно предимство и устойчив растеж. Развитието на нови компетенции на екипа на агенцията, навлизането в полето на устойчивостта и прилагането на нови технологични инструменти ще бъдат на фокус в новата ми роля“, сподели Мариана Петкова.

  „С постоянното развитие на нашата компания и променящите се изисквания на пазара, тази нова позиция играе ключова роля в утвърждаването ни като иновативен лидер в сферата на публичните отношения. Амбициите ни са да постигаме по-добри и по-качествени услуги, да бъдем сред първите по постигнати резултати, да повишаваме нашата експертиза, да продължим да държим високото ниво на доверие сред нашите клиенти. За тази цел трябва да сме бързи и да успяваме да идентифицираме нови възможности за развитие.“, споделя Катя Димитрова, управляващ партньор на групата.

  Мариана Петкова е ПР специалист с над 14 години опит в комуникациите, с фокус върху изграждане и позициониране на корпоративния бранд и устойчивост. През годините придобива опит в изграждане на 360-градусова комуникация, ПР стратегии, ефективни връзки с медиите, СSR, връзки с институции, изграждане на общности и управление на кризи.

  Мариана е заемала различни мениджърски позиции в „Екопак България“ АД, била е член на Европейската асоциация на комуникационните директори, мениджър комуникации във фондация „За Нашите Деца“, а от лятото на 2022г. е част от екипа на комуникационна агенция ИнтерИмидж, част от Interpartners Group.

  Член е на БДВО от 2014 г., а през 2023 г. е избрана за член на Управителният съвет на организацията.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  ЕК с 6 препоръки към България
  Брюксел отчете липса на напредък у нас при разследванията и присъдите за корупция
  преди 8 часа
  На първо четене: Парламентът прие актуализация на бюджета
  Депутатите одобриха над 4,5 млрд. лв. за общините за 2024
  преди 10 часа
  Hitachi Solutions Bulgaria стартира обучителната си програма SPACE
  IT компанията назначава нови 6 студенти в двете направления на програмата след значително увеличен интерес на кандидати спрямо пилотното издание от миналата година
  преди 11 часа
  Ипотечните кредити у нас вече с ръст от 25%
  Вижте колко пари държат българите на депозити в банките
  преди 11 часа
  Двустранната търговия между България и Китай възлиза на $4 млрд. орез 2023 г.
  Министър Петко Николов и посланикът на Китай у нас обсъдиха възможностите за развитие на двустранното икономическото сътрудничество