неделя, 28 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    7407 прочитания

    Мариана Петкова е новият Мениджър „Бизнес Развитие и комуникации“ в Interpartners

    Мариана е ПР специалист с над 14 години опит в комуникациите
    01 март 2024, 15:15 a+ a- a

    Мариана Петкова - Мениджър „Бизнес Развитие и комуникации“ в Interpartners. Снимка: Личен архив

    От март месец тази година Мариана Петкова (досега старши ПР експерт в компанията) заема позиция Мениджър „Бизнес Развитие и комуникации“ в Interpartners group. Компанията отбелязва 32 години на пазара и през 2022 добави още един бранд в портфолиото си с придобиването на Key Experts Group.

    Днес Interpartners group обединява творческата агенция Interpartners, агенцията за ПР и корпоративни комуникации InterImage и новата придобивка KEG - бутикова агенция за събития и бранд архитектура. Групата е първата в България, която започва професионално да развива employer branding стратегии, а към днешна дата смело навлиза в полето на ESG и DEI комуникации, все още нови за бизнеса на агенциите.

    „В днешно време бизнесът се променя с невиждана скорост и е от съществено значение да имаме стратегическо насочване към бизнес развитието – както нашето, така и на нашите клиенти. Те очакват от нас не само експертност в комуникациите, но и партньор, който да им помага да постигат бизнес цели. Комуникационния бизнес е изключително динамичен, конкурентен и нестабилен, именно за това прилагането на нови и нови подходи е ключово в осигуряването на конкурентно предимство и устойчив растеж. Развитието на нови компетенции на екипа на агенцията, навлизането в полето на устойчивостта и прилагането на нови технологични инструменти ще бъдат на фокус в новата ми роля“, сподели Мариана Петкова.

    „С постоянното развитие на нашата компания и променящите се изисквания на пазара, тази нова позиция играе ключова роля в утвърждаването ни като иновативен лидер в сферата на публичните отношения. Амбициите ни са да постигаме по-добри и по-качествени услуги, да бъдем сред първите по постигнати резултати, да повишаваме нашата експертиза, да продължим да държим високото ниво на доверие сред нашите клиенти. За тази цел трябва да сме бързи и да успяваме да идентифицираме нови възможности за развитие.“, споделя Катя Димитрова, управляващ партньор на групата.

    Мариана Петкова е ПР специалист с над 14 години опит в комуникациите, с фокус върху изграждане и позициониране на корпоративния бранд и устойчивост. През годините придобива опит в изграждане на 360-градусова комуникация, ПР стратегии, ефективни връзки с медиите, СSR, връзки с институции, изграждане на общности и управление на кризи.

    Мариана е заемала различни мениджърски позиции в „Екопак България“ АД, била е член на Европейската асоциация на комуникационните директори, мениджър комуникации във фондация „За Нашите Деца“, а от лятото на 2022г. е част от екипа на комуникационна агенция ИнтерИмидж, част от Interpartners Group.

    Член е на БДВО от 2014 г., а през 2023 г. е избрана за член на Управителният съвет на организацията.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 1 ден
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 1 ден
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 1 ден
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 2 дни
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години