сряда, 24 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2508 прочитания

  Анна Панчева е новото лице на направление „Човешки ресурси“ в Kaufland България

  Нейният фокус са привличането на таланти и работодателска марка
  19 март 2024, 10:19 a+ a- a

  Снимка: Kaufland България

  Анна Панчева е новият ръководител на направление „Човешки ресурси“ с фокус върху „Привличането на таланти и работодателска марка“ в най-големия частен работодател в страната - Kaufland България. От месец март тя се присъединява към екипа на компанията, който вече наброява близо 7500 човека.

  В тази си роля Анна ще отговаря за цялостната работодателска политика на компанията, която наскоро беше отличена за шеста поредна година с престижния международен сертификат Top Employer.

  „Присъединявам се към екипа на най-голямата търговска верига в България с уважение, позитивизъм и отговорност. Вярвам, че професионалният ми опит и висока мотивация ще бъдат добавена стойност в развитието на работодателската марка и иновативните подходи на Kaufland за управлението и привличането на таланти“, коментира Анна Панчева.

  Тя има над 15 години опит в управлението на човешките ресурси в различни индустрии, включително финтех, биотехнологии, производство на храни и тежка промишленост. Успешно е работила по проекти в областта на организационна диагностика и развитие, корпоративна култура, дигитализация и оптимизация на процеси в HR областта. Анна е и член на журито в конкурса за Годишните HR награди за 2023 г. на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ).

  Завършила е Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“, след което придобива магистърска степен по „Финанси“ и CIPD сертифициране в „Човешки ресурси“ към Institute of personnel development, Лондон.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  ЕК с 6 препоръки към България
  Брюксел отчете липса на напредък у нас при разследванията и присъдите за корупция
  преди 7 часа
  На първо четене: Парламентът прие актуализация на бюджета
  Депутатите одобриха над 4,5 млрд. лв. за общините за 2024
  преди 9 часа
  Hitachi Solutions Bulgaria стартира обучителната си програма SPACE
  IT компанията назначава нови 6 студенти в двете направления на програмата след значително увеличен интерес на кандидати спрямо пилотното издание от миналата година
  преди 9 часа
  Ипотечните кредити у нас вече с ръст от 25%
  Вижте колко пари държат българите на депозити в банките
  преди 9 часа
  Двустранната търговия между България и Китай възлиза на $4 млрд. орез 2023 г.
  Министър Петко Николов и посланикът на Китай у нас обсъдиха възможностите за развитие на двустранното икономическото сътрудничество