събота, 20 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    6957 прочитания

    Ираван Хира е новият председател на Български форум на бизнес лидерите

    В Управителния съвет на Форума влизат трима нови членове: Николай Христов, изпълнителен директор на Челопеч Майнинг, Стефан Апостолов, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България, и Весела Илиева, изпълнителен директор на Юник Естейтс
    29 май 2013, 16:30 a+ a- a

    Ираван Хира, генерален директор на Хюлет-Пакард България, е новият председател на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Той бе избран от Общото събрание на организацията.

     „Каузата на БФБЛ е моя лична кауза. Бих искал да допринеса за общественото благо и вярвам, че със съмишлениците, които открих в лицето на останалите членове на УС, можем да променим нашата страна към по-добро”, сподели Ираван Хира. „Ще работя с душа и сърце за развитието на Форума като водеща бизнес организация в България и ще се основавам на постигнатото от всички вас”, допълни той.

    В Управителния съвет на Форума влизат още трима нови членове: Николай Христов, изпълнителен директор на Челопеч Майнинг, Стефан Апостолов, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България, и Весела Илиева, изпълнителен директор на Юник Естейтс част от Ей Джи Кепитъл. Те заменят оттеглилите се дългогодишни членове на Борда Росица Панчева, управител на Юзит Калърс България, Христо Илиев, председател на Съвета на директорите и главен изпълнителен директор на Ей Джи Кепитъл и Огнян Киряков, генерален директор на Кеш Кредит, които вече няколко мандата са посветени на Форума и неуморно промотират неговите ценности.

    За подновяване на мандатите в Управителния съвет на БФБЛ бе гласувано доверие на Камелия Славейкова, изпълнителен директор, Шел България, и на досегашния председател на БФБЛ Мария Шишкова, управляващ съдружник на ЕЙМС Хюман Кепитъл и Дейл Карнеги Трейнинг България.

    Членовете на Управителния съвет на БФБЛ, които в момента изпълняват мандата си са: Зоя Паунова, заместник-председател на Форума и изпълнителен директор, АстраЗенека България, Максим Бехар, управител на M3 Комюникейшънс, Петя Димитрова, главен изпълнителен директор, Пощенска банка, проф. Веселин Благоев, ректор на Висше Училище Международен Колеж - София, Васко Райчев, председател на Делойт България, Иван Василев, управител на ТНТ България и Гилбърт МакКоул, съдружник в KPMG България и финансов контрольор на Форума.

     

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 19 часа
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 20 часа
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 1 ден
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 1 ден
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 2 дни
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 2 дни
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство