петък, 20 май 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3636 прочитания

  Мобилтел ще се ребрандира

  Промяната е част от стратегията на Telekom Austria за изграждане на единен бранд
  21 септември 2017, 09:57 a+ a- a

  Българският мобилен оператор „Мобилтел“ ще започне да оперира под бранда „А1“. Това стана ясно от съобщение на компанията собственик - Telekom Austria Group.

  Промяната е част от глобалната маркетингова стратегия на Австрийския телеком. В момента неговите дружества оперират с над 10 различни бранда. Австрийският телеком предоставя  мобилни услуги в: Австрия, България, Хърватска, Беларус, Словения, Сърбия и Македония.

  „Telekom Austria Group иска да бъде възприемана като силна международна група с общ бранд“, коментира изпълнителният директор на компанията Алехандро Платер. По неговите думи гъвкавостта на А1 го прави универсално приложим.

  Предишното ребрандиране на „Мтел” бе през 2012. Тогава бяха сменени логото и цялостната визия на компанията. Целта бе новата идентичност да се възприема като „lifestyle provider” - партньор, който улеснява живота на клиента.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 10 часа
  DHL Freight отваря нова логистична база в София
  Ще бъдат открити 100 нови работи места
  преди 10 часа
  Основаната от българин Leanplum е придобита от CleverTap
  Офисът в София става вторият най-голям развоен център в новата компания, броят на служителите в България ще се увеличи с 20% до края на годината.
  преди 15 часа
  ЕК с план за 300 млрд. евро за намаляване на енергийната си зависимост от Русия
  С REPowerEU Брюксел предлага диверсификация на енергийните доставки, по-бързо въвеждане на възобновяеми енергийни източници и пестене на енергия
  преди 16 часа
  Лорер: Японски автомобилен концерн изгражда развоен център у нас, наема 50 инженери
  Швейцарска компания вдига завода за микрооптика в Първомай за 85 млн. лв и открива над 100 работни места, обяви министърът
  преди 16 часа