сряда, 15 юли 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1246 прочитания

  Логистичният център на JYSK България стартира до края на есента

  Дотогава компанията планира да открие поне още 5 обекта в страната
  18 април 2019, 15:22 a+ a- a

  Георги Василев, регионален мениджър на JYSK

  До края на есента дистрибуционният център на датската верига JYSK в Божурище – своеобразен хъб за региона, ще заработи със 100% от капацитета си. Плановета на компанията са да наеме поне още 100 души само за тази база.

  Това обяви Георги Василев, регионален мениджър на JYSK, по време на събитие, на което компанията представи у нас новата си  пролетно-лятна колекция за екстериорен дизайн и декорация. 

  „Щастливи сме, че имаме възможността да споделим с вас новите тенденции в екстериорния дизайн и декорацията на JYSK. И още повече се радваме на факта, че любителите на изчистения скандинавски дизайн стават все повече. Това показват и нашите резултати за миналата година, за това говори и успешното разрастване на компанията. В месеца си на 40-годишния ни юбилей открихме първия си магазин в още една държава от семейството на JYSK – Ирландия, където до края на годината ще отворим още 15 обекта. В България плановете ни са да открием поне още 5 обекта на JYSK България до края на август, да увеличим положителния ръст от финансовата 2017/2018 г., както и да запазим досегашния темп на експанзия“, каза Александру Брату, Country Manager за Румъния и България.

  „Компанията се развива стремглаво и ежедневно се стремим да предлагаме по-добро обслужване и качество на клиентите си. Истината обаче е, че същия стремеж влагаме и по отношение на нашите служители. Търсим хора, които обичат предизвикателствата, горят в работата си и са професионалисти в своята област. От своя страна предлагаме множество възможности за развитие, както и не малко поводи за забавление. Дистрибуционният център в Божурище ни дава възможността вече да сме на едно място с всички колеги, които работят и в администрацията, и в логистичната база, като за тази година основният ни фокус ще са колегите в складовата част.“, каза Мая Петрова, HR бизнес партньор.

  JYSK стъпи в България през 2005 г. До днес веригата магазини има 26 обекта в 18 български града и над 300 служители. Логистичният център на JYSK България се намира в държавен индустриален парк в Божурище. Това е и четвъртата за датската компания подобна база в света.
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 12 часа
  Проучване: Пандемията е ударила финансово българина по-сериозно от средния европеец
  Половината българи подкрепят по-голям бюджет на ЕС за борба с COVID-19 с приоритети здравеопазване и икономическо възстановяване
  преди 13 часа
  ЕК: Без държавна подкрепа за фирми, избягващи данъци чрез данъчни убежища
  Ограничения да се прилагат и за дружества, осъдени за финансови измами, корупция и др., препоръчва Брюксел
  преди 13 часа
  МОН с платформа за онлайн кандидатстване на българи от чужбина в държавни университети
  Платформата ще може да се използва и от граждани на Северна Македония, които искат да следват у нас
  преди 15 часа
  Трета вълна на коронавируса в Хонконг
  Спортни зали и кина отново затварят врати, храненето на закрито вечер се забранява
  преди 16 часа
  Заразените с коронавирус по света надхвърлиха 13 млн. души
  Жертвите на заболяването са близо 600 хил., оздравелите – 7,3 милиона