неделя, 09 август 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2367 прочитания

  Българската компания Pontica Solutions взе 3 награди от International Business Awards

  2 години след спечелването на „Стартъп на годината“, компанията получи сребро в категория „Екип на годината“ и бронз в „Компания на годината“
  25 септември 2019, 15:09 a+ a- a

  Българската BPO и ITO компания Pontica Solutions получи три награди в тазгодишното 16-то издание на международния конкурс International Business Awards®, съобщиха оттам.

  Само 2 години след спечелването на „Стартъп на годината“, компанията беше отличена със сребро в категория „Екип на годината“ и бронз в „Компания на годината“. Pontica беше обявена и за международен фаворит на публиката в категорията „Бизнес услуги“ чрез вот от цял свят. Това я прави единствената българска компания, получила 3 награди в това издание. 

  The International Business Awards са едни от най-престижните международни бизнес награди. В състава на журито бяха над 250 лидери и предприемачи от цял свят, които в продължение на три месеца прегледаха рекордните за изданието 4000 кандидатури от 74 държави. 

  Увеличаване на портфолиото от клиенти, довело до наемането на второ офис пространство с капацитет от 150 души, увеличаването на хората в компанията над 10 пъти и измерването на 92% ангажираност сред тях са сред основните постижения, оценени от журито. Ето и час от коментарите:

  „Основателите на Pontica доказват, че са завършен екип и притежават правилните качества, за да постигнат успех заедно!”

  „Забележителен растеж за такъв пренаситен BPO пазар – правилният подход може да свърши чудеса!“

  „Това е една вдъхновяваща история за бизнес успех! Продължавайте в същия дух!“  

  Българската компания събра най-много гласове и в онлайн гласуване на публиката и спечели People’s Choice Stevie Award for Favorite Companies в категорията „Бизнес услуги”, съревновавайки се с над 30 организации от 4 континента и пазари като Австралия, Виетнам, САЩ и Канада.

  „Мисията ни от ден 1 беше да създадем компания, която поставя в основата си хората. За нас е огромна гордост, че две години след спечелването на „Стартъп на годината”, сме оценени от международни професионалисти, не само с 2 бизнес награди, но и с трета, която затвърждава ценностите ни – наградата на публиката”, коменитра Иван Георгиев, съосновател на Pontica Solutions. 

  По-рано тази година, Pontica беше включена и в Оnes to watch list на European Business Awards - списък за най-бързоразвиващите се компании в страната и Европа.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  07 август 2020, 16:09
  Германия ще изисква всички пристигащи да бъдат изследвани за COVID-19
  Разходите за тестовете ще бъдат покрити от германското правителство дори когато пътуващи посетят рискова страна без основателна причина
  07 август 2020, 15:24
  07 август 2020, 14:35
  Туристическият бизнес в Поморие: Предвид пандемията сезонът е добър
  До момента в област Бургас са почивали над 360 хил. туристи, по-голямата част от тях са българи
  07 август 2020, 11:55
  Ръст на потребителското доверие у нас през юли
  И градското, и селското население очаква очакват влошаване на финансовото си състояние през следващата година
  07 август 2020, 11:23
  Асимптоматичните пациенти също отделят коронавирус в големи количества
  Ново проучване показва, че около 30% от инфектираните изкарват заболяването без никакви симптоми, но въпреки това го разпространяват