неделя, 27 ноември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  9359 прочитания

  Regiocom стъпи в Бургас, планира да открие 250 нови работни места

  Новият офис отвори врати на 10 август и е петата локация на немската компания в България
  25 август 2020, 09:44 a+ a- a

  Немската компания Regiocom окри нов офис в Бургас. Офисът отвори врати на 10 август на площ от близо 1000 кв. м в сградата на Смарт бизнес център. Компанията обяви пред Economy.bg, че планира да открие над 250 работни позиции в морския град.

  Това е петата локация за Regiocom в България. Компанията има офиси и в София, Варна, Русе и Велико Търново. 

  „Нашите бизнес партньори са изключително доволни от резултатите, които постигат екипите ни в България. При нас работят висококвалифицирани специалисти, които владеят немски език на много добро ниво. Тези и много други фактори съвсем естествено доведоха до нуждата от появата на нова локация, а какво по-добро място от  морски град, който се слави с добрата си езикова школа“, коментираха от компанията пред Economy.bg.

  Офисът се разпростира на близо 1000 кв.м в  сградата на Смарт бизнес център.  „Освен прекрасната работна обстановка, имаме и годишна програма със специални събития, които да осигурят доброто настроение и да се погрижат за здравословния начин на живот на нашите служители“, посочват още от мениджмънта на компанията.

  Първата група наети вече работи по най-новия проект на Regiocom за най-голямата верига за електротехника в Европа. От компанията поясняват, че планират нови назначения всеки месец, като към момента местата за септември и октомври са почти запълнени.

  „За щастие, интересът към regiocom като работодател в Бургас е изключително висок и до края на годината смятаме да увелчим екипа си с поне още 50 човека. Така че всеки, който желае, може да ни изпрати автобиография на немски език на jobs@regiocom.bg или да кандидатства през кариерната ни страница“.  

  Компанията планира да открие над 250 работни позиции в Бургас в различни направления в сферата на Customer Support -  ще търси специалисти  „Обслужване на клиенти“ с немски език, както и тийм лидери, обучители, ментори и др. „Офисът е нов, проектът е нов, екипът е нов! Това означава само едно - още по-големи възможности за кариерно развитие и израстване. Не държим на предишен опит в областта, тъй като имаме много добро вътрешно обучение. По този начин хората със сезонна заетост биха могли да се преквалифицират и да намерят в лицето на regiocom сигурна и постоянна работа“, казват от Regiocom. 

  В компанията работят повече от  5000 служители на 20 локации в Германия, Австрия и България. Екипът в България наброява почти 800 души. Само за една година се е увиличил с близо 40%.

  „Имахме щастието не просто да се справим, а да продължим да се разрастваме и дори  да отворим нов офис, когато всички минават в режим на оцеляване. Разбира се, грижата за здравето на хората ни е от първостепенно значение. Спазваме и всички предписани мерки за хигиена и безопасност и предлагаме опция за работа от вкъщи, когато служителите могат да се справят самостоятелно.

  Това, което можем да кажем със сигурност, е че съвсем скоро ни предстоят нови проекти, така че продължаваме да добавяме нови компетенции към пъстрата си палитра, която включва сфери като телекомуникации, транспорт, електроенергетика, търговия и др.“, коментираха още от Regiocom. 

  Видео за компанията като работодател вижте в профила на Regiocom в Jobs.bg ТУК.

   

   

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  Мария Габриел: В Европа има нужда от повече инвестиции в компании, ръководени от жени
  Едва 15% от стартъпите са основани от жени и те получават едва 2% от общите инвестиции в сферата, подчерта българският еврокомисал
  преди 2 дни
  НАП ще връщадо 1800 лева за 3 деца
  До края на декември заявяваме данъчните облекчения за деца чрез работодателя
  преди 2 дни
  София вече има планетариум
  „Андромеда“ ще работи без почивен ден и ще предлага разнообразна програма
  преди 2 дни
  УниКредит: Цените на имотите в София може да паднат с между 5 и 10% през 2023
  В София и Варна жилищата са най-недостъпни за хората, едва 10% от домакинствата, които са с най-високи доходи, могат да си ги позволят, сочи анализ на банката
  25 ноември 2022, 11:18
  ЕС договори мерки за общо закупуване на газ
  Руският газ ще бъде изключен от съвместното закупуване, договориха се министрите на енергетиката от страните от ЕС
  25 ноември 2022, 09:21
  Първа копка на "Ритейл парк Добрич"
  Очаква се той да отвори врати през есента на 2023