петък, 14 юни 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3795 прочитания

  Мая Тасева става главен директор "Човешки ресурси" на "Софарма Трейдинг"

  04 септември 2020, 11:09 a+ a- a

  От началото на септември Мая Тасева е новият главен директор "Човешки ресурси" на групата "Софарма Трейдинг", като се присъединява и към изпълнителния съвет на компанията. В тази си роля тя ще отговаря за развитието на човешкия капитал и организационния растеж на групата и всички свързани с това процеси.

  Мая има над 20 години опит и богата експертиза в разработването на програми и стратегии в областта на човешките ресурси в съответствие с бизнес целите и резултатите на организацията. През годините е заемала различни управленски позиции в редица международни компании, сред които Coca-Cola HBC, Orbitel, Bulstrad Life – Vienna Insurance Group.

  Към екипа на "Софарма Трейдинг" се присъединява от Carlsberg България, където е била директор "Човешки ресурси". Своята роля в "Софарма Трейдинг" Мая Тасева поема от Саня Йевджениевич, която от лятото на 2019 съвместяваше ролята си на главен оперативен директор в сръбското дружество на компанията с позицията на главен директор "Човешки ресурси" на групата. За този период Саня изгради редица добри практики в управлението на човешките ресурси, а сега ще продължи развитието си в групата, като се фокусира върху ролята си при управлението на всички дейности и стратегически проекти на компанията в Сърбия.

  Мая Тасева е магистър по Управление на човешките ресурси в УНСС. Тя притежава и диплома от международно признатата организация CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development) в областта на развитието на човешките ресурси.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 10 часа
  преди 12 часа
  Телерик Академия ще се фокусира повече върху доквалификацията на специалисти
  За 5 години Академията утроява броя на Upskill програмите за повишаване на знанията и добавя към портфолиото си нови формати
  преди 12 часа
  Проучване: Липсата на умения за работа с AI забавя иновациите в 62% от компаниите
  2/3 от компаниите не притежават достатъчни умения за работа с AI, а 41% от организациите изпитват затруднение в намирането на служители с опит и знания в изкуствения интелект
  преди 16 часа
  София Тех Парк получи български електрически камион
  Първият български мини товарен автомобил на ток има пробег от 300 км с едно зареждане
  преди 16 часа
  НАП: Клиентите могат да задържат плащането, ако не получат касова бележка
  Агенцията санкционира 433 търговци край морето за неиздаване на фискален бон