събота, 12 юни 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  700 прочитания

  Softprom навлиза на българския ИТ пазар

  Компанията предлага решения за киберсигурност
  19 април 2021, 14:15 a+ a- a

  Softprom обяви, че навлиза на българския пазар. Дистрибуторът с добавена стойност (Value Added Distributor), който работи на пазарите в Централна и Източна Европа и ОНД, ще предлага у нас богато портфолио основно от технологии за киберсигурност. Стъпването на компанията на българския пазар е естествен ход след отварянето на офиси в Източна Европа.

  ИТ дистрибуторът вече има внедрени решения в България и разширява партньорството си със системни интегратори и риселъри за бъдещите продажби и имплементации.

  „Искаме да предоставим възможност на партньорите ни – системни интегратори и риселъри – да предложат на своите клиенти качествени решения на конкурентна цена и да осигурим търговския им интерес да работят с нас“, коментират от Softprom.

  Компанията предлага решения, които се конкурират с такива на традиционни производители чрез по-модерна концепция и технология, като TrapX Security, Portnox, AppGuard. „Същевременно наблюдаваме засилен интерес към решения, основани на по-нови тенденции, като Safe-T ZoneZero, RedSeal Networks, DigitalShadows“, допълват от там.

  На клиентите с индустриални мрежи Softprom може да предложи решения на водещи компании, които са тясно специализирани в този сектор.

  Решенията от портфолиото на Softprom са насочени към държавни организации и компании от всички сектори на икономиката – финанси, производство, ютилити компании, разработчици и др. Основна част от активностите на Softprom ще бъде насочена към презентации на продуктите, дема, тестове, консултации, обучения за партньорите и техните клиенти, така че да бъдат максимално информирани в избора си. Компанията разполага с висококвалифицирани продуктови специалисти и има сериозен опит в организиране на дигитални конференции и събития в условията на пандемията.

  „Стъпването ни на българския пазар представлява изключителна възможност за нас да предложим широк набор от иновативни технологии на организациите, за които киберсигурността е от критично значение, и да създадем нови, ценни партньорства“, коментира Адриан Радукану, регионален мениджър на Softprom.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  В САЩ удължиха срока на годност на ваксината на Johnson & Johnson
  Ваксината, която в Европа се разпространява под марката Janssen, може да се съхранява в обикновен хладилник до 18 седмици
  преди 1 ден
  Нова доставка на ваксини у нас
  В понеделник пристигат над 186 хил. дози от ваксината на Pfizer
  преди 1 ден
  Великобритания с рекорден ръст на икономиката
  Ръстът през април е над 27% спрямо година по-рано
  преди 1 ден
  Откриха нов STEM център в Пазарджик
  Идеята е да се даде възможност за учене чрез правене
  преди 1 ден
  Китай прие закон, който да противодейства на чуждестранни санкции
  Чуждестранните компании се опасяват, че той може да свие инвестициите в страната
  преди 1 ден
  Г-7 ще дари 1 милиард ваксини на света
  Половината ще дойдат от САЩ и поне 100 млн. от Великобритания, съобщи премиерът Джонсън
  преди 1 ден
  СЗО: Европа трябва да засили процеса на имунизация
  Въпреки значителния прогрес в региона, вирусът все още се разпространява широко на Стария континент