неделя, 27 ноември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  594 прочитания

  Equinix обяви ново партньорство с i3D.net, част от Ubisoft

  Equinix е избрана от i3D.net за поддръжката на тяхната платформа за гейминг
  29 септември 2021, 15:57 a+ a- a

  Equinix, Inc. - световната компания за дигитална инфраструктура, обяви ново партньорство с i3D.net – доставчик на услуги за хостинг на приложения и инфраструктура.

  Придобита от едно от най-големите имена в гейминг индустрията – Ubisoft, i3D.net сключва партньорство с Equinix, за да си осигури по-голяма близост до своите крайни потребители, вследствие на скока в потреблението.

  Гейминг пазарът отбелязва солиден растеж, а според прогнозите ще достигне 46,7 милиарда щатски долара през 2025 г., спрямо 42,2 милиарда щатски долара през 2020 г. В допълнение към органичното разрастване в глобален план, i3D.net отбелязва и значителен ръст на гейминг бизнеса.

  Съгласно партньорството i3D.net измества своята платформа за гейминг в Platform Equinix®, като се интегрира в 38 International Business Exchange™ (IBX®) центрове за данни на Equinix, намиращи се на територията на Америка, Азиатско-тихоокеанския регион и Европа, за да осигури свързаност с минимални забавяния, нужна за осигуряване на безпроблемно изживяване по време на игра.

  Широкоразпространеното внедряване на облачни решения и достъпът до тях промениха начина, по който се разработват, предоставят и играят видео и мобилните игри. Чрез промяна в архитектурата на своята поддържаща дигитална инфраструктура спрямо това, i3D.net може да предложи скалируемост и незабавно реалистично изживяване без значение от локацията.

  „С безпрецедентния ръст в популярността на онлайн гейминга Equinix може да окаже стратегическа подкрепа на i3D.net в предоставянето на възможно най-доброто потребителско изживяване на геймърите от цял свят”, посочи Мат Джордж, директор „Сегментиран маркетинг“ EMEA, Equinix. „Геймърите винаги се стремят към повишаване на своето ниво и подобряване на собствените умения, както и разширяване на гейм базата, очакват същото и от разработчиците и доставчиците. С повишените нива на търсене гейминг платформите трябва да бъдат поддържани от стабилна дигитална инфраструктура, която да позволи трансфера на информация с висока скорост. Така ще се осигури безпроблемна игра с възможно най-голямата защита за опазване данните на играчите.”

  Рик Слоот, главен оперативен директор, i3D.net, коментира: „Поехме ангажимент да осигуряваме най-доброто изживяване на гейминг платформите на нашите потребители, без значение къде се намират. Това е причината нашата мрежа да е една от най-важните основи на компанията ни. Наличието на надеждни услуги за взаимосвързаност, които свързват мрежата на i3D.net с Platform Equinix означава, че можем да осигурим минимални забавяния на крайните ни потребители. Така отстраняваме разочарованието, когато има забавяне в играта. Услугите за взаимосвързаност на Equinix са изключително надеждни и мощни. Това ни осигурява възможност за растеж навсякъде по света.“

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  Мария Габриел: В Европа има нужда от повече инвестиции в компании, ръководени от жени
  Едва 15% от стартъпите са основани от жени и те получават едва 2% от общите инвестиции в сферата, подчерта българският еврокомисал
  преди 2 дни
  НАП ще връщадо 1800 лева за 3 деца
  До края на декември заявяваме данъчните облекчения за деца чрез работодателя
  преди 2 дни
  София вече има планетариум
  „Андромеда“ ще работи без почивен ден и ще предлага разнообразна програма
  25 ноември 2022, 14:42
  УниКредит: Цените на имотите в София може да паднат с между 5 и 10% през 2023
  В София и Варна жилищата са най-недостъпни за хората, едва 10% от домакинствата, които са с най-високи доходи, могат да си ги позволят, сочи анализ на банката
  25 ноември 2022, 11:18
  ЕС договори мерки за общо закупуване на газ
  Руският газ ще бъде изключен от съвместното закупуване, договориха се министрите на енергетиката от страните от ЕС
  25 ноември 2022, 09:21
  Първа копка на "Ритейл парк Добрич"
  Очаква се той да отвори врати през есента на 2023