петък, 20 май 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1617 прочитания

  109-ият магазин Lidl отвори врати в София

  Обектът е построен на мястото на някогашната Къпалня „Чайка“ на бул. „Тодор Александров“ в ж.к. Разсадника
  29 ноември 2021, 13:19 a+ a- a

  Лидл България откри 109-ия магазин на веригата в страната. Обектът се намира в град София, бул. „Тодор Александров“ 173, и е построен върху емблематично място за квартала – някогашната Къпалня „Чайка“. Това е 32-ият Lidl в София и 4-тият магазин на две нива в страната, проектиран специално, за да отговори на нуждите на потребителите в гъсто населени градски райони. Новият магазин разполага с просторна търговска зала с размер 1571 кв. м и паркинг със 127 места, благодарение на които клиентите ще могат по-лесно и бързо да пазаруват необходимото за дома, трапезата и домакинството и по този начин да пестят време и усилия.

  Парцелът, на който е разположен новият магазин, е с лице към три улици в ж.к. Разсадника – бул. „Тодор Александров“, ул. „Хисаря“ и ул. „Найчо Цанов“. Това разположение позволява лесен достъп до търговския обект както за автомобили, така и за пешеходци. Входът за клиенти се намира на първо ниво на магазина, заедно с покрит паркинг и технически помещения. От входното преддверие всички посетители имат достъп до търговската зала на второ ниво, посредством два травелатора и асансьор, разположени в непосредствена близост до входа, което прави магазина напълно достъпен за хора със затруднено придвижване.

  При изграждането на всеки един от своите обекти Лидл България има ангажимент и към облагородяване на околната инфраструктура и района. За новия си магазин в ж.к. Разсадника компанията възстанови тротоарните зони към ул. „Найчо Цанов“ и ул. „Хисаря“ и засади нови дървета в близост, грижата за които ще поеме и занапред.

  За първите клиенти на новооткрития магазин Лидл България е подготвила много изненади. Веригата ще зарадва стотици посетители със специални подаръци още през първия ден от отварянето на обекта и ще продължи с атрактивни отстъпки за всички пазаруващи през първите седмици след откриването. Всеки клиент, който пазарува за минимум 25 лв. в периода 29.11-05.12.2021 г., ще получи талон за еднократна отстъпка от 50% за избрани артикули Родна стряха. А пазарувалите за минимум 25 лв. през седмицата 06-12.12.2021 г., ще получат талон за еднократна отстъпка от 50% за избрани пици на марката Trattoria Alfredo. 

  През цялата 2021 г. компанията продължава устойчивото разрастване на търговската си мрежа. Чрез новите удобни локации веригата цели да осигури на своите клиенти още повече възможности за пазаруване от внимателно подбран асортимент и характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена и да се затвърди като любим избор на своите клиенти както за ежедневното, така и за седмичното семейно пазаруване.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  DHL Freight отваря нова логистична база в София
  Ще бъдат открити 100 нови работи места
  преди 9 часа
  Основаната от българин Leanplum е придобита от CleverTap
  Офисът в София става вторият най-голям развоен център в новата компания, броят на служителите в България ще се увеличи с 20% до края на годината.
  преди 14 часа
  ЕК с план за 300 млрд. евро за намаляване на енергийната си зависимост от Русия
  С REPowerEU Брюксел предлага диверсификация на енергийните доставки, по-бързо въвеждане на възобновяеми енергийни източници и пестене на енергия
  преди 15 часа
  Лорер: Японски автомобилен концерн изгражда развоен център у нас, наема 50 инженери
  Швейцарска компания вдига завода за микрооптика в Първомай за 85 млн. лв и открива над 100 работни места, обяви министърът
  преди 16 часа