петък, 20 май 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1330 прочитания

  Борислав Узунов е новият мениджър „Хора и култура“ на Некст Консулт

  Борислав е част от екипа на Некст вече повече от 6 години
  02 декември 2021, 09:41 a+ a- a

  Борислав Узунов е новият мениджър „Хора и култура“ на българската компания Некст Консулт. Борислав е част от екипа на Некст вече повече от 6 години, като преминава през множество проекти в сферата на управлението на хора. Новата роля на Борислав е във връзка с новите амбиции на компанията - да разшири екипа си от доказани професионалисти и да увеличи възможностите за непрекъснато обучение и развитие на своите служители, съчетано с подход за работа отвсякъде и специализирани програми за менторство. 

  „Горд съм, че имам възможността с целия екип на Некст Консулт заедно да изградим вдъхновяваща, иновативна култура на работа, която да отведе компанията на следващото ниво. Некст Консулт винаги се е стремяла да поставя хората на първо място. Заедно ще докажем, че компанията е един от най-добрите работодатели в региона и горещо приветстваме всички, които са готови за ново предизвикателство, да се присъединят към нас в пътуването към постигане на този успе.”, коментира Борислав Узунов.

  „През последните няколко години компанията беше фокусирана върху предоставянето на възможно най-добрите иновативни решения и услуги на своите клиенти, без разбира се, да забравя за хората си. Сега е време да насочим усилията си повече към нашите хора и с тази нова позиция да направим Next Consult компания, в която всеки мечтае да работи.“, посочва Орлин Дочев, управляващ партньор на Некст Консулт.

   Тази година Некст Консулт обяви съвместното си дружество с btProvider – една от най-разпознаваемите ИТ компании в Румъния и стана дистрибутор на Salesforce не само за България, но и за румънския пазар. Паралелно компанията поставя силен фокус също върху SAP бизнеса си, както и усилено развива и работи по RPA проекти (т.нар. софтуерни роботи), изпълнявани чрез технологията на UiPath. 

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  DHL Freight отваря нова логистична база в София
  Ще бъдат открити 100 нови работи места
  преди 9 часа
  Основаната от българин Leanplum е придобита от CleverTap
  Офисът в София става вторият най-голям развоен център в новата компания, броят на служителите в България ще се увеличи с 20% до края на годината.
  преди 14 часа
  ЕК с план за 300 млрд. евро за намаляване на енергийната си зависимост от Русия
  С REPowerEU Брюксел предлага диверсификация на енергийните доставки, по-бързо въвеждане на възобновяеми енергийни източници и пестене на енергия
  преди 15 часа
  Лорер: Японски автомобилен концерн изгражда развоен център у нас, наема 50 инженери
  Швейцарска компания вдига завода за микрооптика в Първомай за 85 млн. лв и открива над 100 работни места, обяви министърът
  преди 15 часа