неделя, 23 юни 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3506 прочитания

  ИТ екипите в България: Екип внедряване SoftOne ERP

  Запознайте се с екипа и научете повече как и върху какво работи от Наско Георгиев, Татяна Кюлюмoва, Кристина Везенкова, Пламен Петков, Панайот Панайотов, Мирослав Василев и Никоела Вълчева
  17 януари 2023, 16:03 a+ a- a


  (л)Неждие Шаип - Мениджър Маркетинг и Продажби, Мирослав Василев - Джуниър Технически Консултант, Панайот Панайотов - Бизнес Консултант, Наско Георгиев -Технически Директор, Кристина Везенкова - Мениджър Проекти, Пламен Петков - Технически Консултант, Никоела Вълчева - Бизнес Консултант, и Татяна Кюлюмова - Мениджър Проекти (Снимки: SoftOne)

  В новата рубрика на Economy.bg „ИТ екипите в България“ представяме ключови екипи във водещи технологични компании в България и ви срещаме с хората, които са част от тях. Лидери на екипи и ИТ професионалисти разказват повече за проектите, технологиите, начините на работа, както и за себе си, за своя професионален път и какво ги задържа в компанията.

  Запознайте се с Наско Георгиев - Технически Директор, Татяна Кюлюмова - Мениджър Проекти, Кристина Везенкова - Мениджър Проекти, Пламен Петков - Технически Консултант, Панайот Панайотов - Бизнес Консултант, Мирослав Василев - Джуниър Технически Консултант, и Никоела Вълчева - Бизнес Консултант  в екип внедряване SoftOne ERP и научете повече как и върху какво работят.

  Представете ни Вашия екип – колко души (специалисти) сте и какво правите?
  Наско:
  Екипът на Софт Уан Технолоджис ЕООД е от 9 души, като всеки един от нас има ключова роля в търсенето, намирането, разработването и имплементирането на бизнес софтуерни решения, като сме и най-важният фактор за успеха на дружеството. Имаме богат опит във внедряването на бизнес решения с най-високо качество, базирайки се на таланта и креативността ни. Споделяме визията на Soft1, вписвайки се в организацията със страстен стремеж към иновации и значителен принос за разпространението на новите технологии.

  Наско Георгиев работи в сферата на информационните технологии повече от 20 г. Още като студент се дипломира със симулации на бизнес процеси върху компютърни платформи. След дипломирането започва работа като ИТ специалист в БЗК (Банка за земеделски кредит). С разпадането на банковата система започва свой бизнес, който обхваща доставка на интернет и разработка на софтуер. Оттам силно се повлиява от нуждите на българския бизнес от качествен софтуер за управление ресурсите на предприятието. Кариерното му развитие преминава през няколко компании като ИТ директор. Непрекъснато се усъвършенства в овладяването на нови технологии и прилагането им в бизнеса. Владее Delphi, .NET(C#), Kotlin, JS, работи с бази данни на Microsoft и Oracle. Счита SoftOne за една от най-съвременните, иновативни и отворени платформи, готови да работят в помощ на българския бизнес.

  Фокусът ни е върху внедряване на бизнес и счетоводни софтуерни решения, иновативни облачни услуги, приложения за корпоративна мобилност и решения за електронно фактуриране и доставки, разработени върху иновативната платформа на SoftOne ERP. SoftOne ERP e спечелила множество награди и отличия за иновативност и принос в подкрепа на процеса на дигитална трансформация на компаниите.

  Приложенията и решенията на SOFTONE Group се използват от повече от 75 000 компании в Гърция, както и няколко международни пазара (Кипър, Румъния, България) и се поддържат чрез широка (+600) мрежа от партньорски канали. Следвайки постоянния си стратегически ангажимент към иновациите, задвижвани от авангардни облачни технологии, групата на SOFTONE днес е безспорен лидер на гръцкия пазар на облачни решения и решаващ играч в Югоизточна Европа с повече от 50 000 облачни (SaaS) инсталации. Освен това е най-големият доставчик на решения за електронно фактуриране, верига за доставки и B2B решения. Високото възприемане на портфолиото от продукти и услуги на групата формира най-голямата екосистема от B2B решения на гръцкия пазар, свързваща повече от 350 000 компании. 

  Какви технологии използвате? 
  Наско:
  Софтуерът е базиран основно на Microsoft .NET Framework, но използваме активнo и JavaScript, Kotlin, като базите данни могат да бъдат MS SQL или Oracle. Целта е да постигнем максимална удовлетвореност на клиента. 

  Изключително ефективна е създадената от нас технология, използваща WEB SERVICES, която ни позволява да интегрираме SoftOne с всяка електронна платформа за търговия като Shopify, PrestaShop, електронни платформи на куриерски фирми и др.

  От няколко години в България се забелязва тенденция за търсене на софтуер, предлаган като облачна услуа. SoftOne е проектиран и работи и като инсталация в облака на Microsoft Azure. Това дава изключителна сигурност на клиентите, съчетана с достъпност от всяка точка на света и от различни устройства. Технологиите на Microsoft ни позволяват да изграждаме наши собствени решения на базата на AI като EVA (Enterprise Virtual Assistant), наш виртуален бот, който ни позволява да представим информация от SoftOne върху устройства, на които няма инсталиран SoftOne, както и B.A.M (Business Automation Machine), с който можем да заменим човека в рутинни операции, използвани всеки ден.

  Вградените в SoftOne QLIKVIEW и Microsoft Power BI, позволяват на нашите клиенти да извършват анализи в системата от всяко естество без никакви затруднения, което улеснява процеса на вземане на решения, предоставяйки навременна и точна информация.

  Тези технологии се интегрират със Soft1 Azure Hypervisor, усъвършенствана контролна система, която изцяло автоматизира всички функции на услугата в облака и елиминира възможността от човешка грешка.

  Кристина Везенкова и Татяна Кюлюмова

  По какви проекти работите? 
  Криси:
  В момента Софт Уан Технолоджис ЕООД разработва и имплементира различни софтуерни проекти за компании от различни браншове – за производствена фирма на щори, студио за интериорен дизайн, търговска компания за ингредиенти, ecommerce бизнес и др.

  Бизнес софтуерните ни решения могат да бъдат адаптирани и са идеални за групи дружества, както и за по-малки търговски предприятия, производствени звена, франчайзи, вериги магазини, търговски представители и др., предоставяйки множество предимства.

  Как работите в момента и колко често се събирате заедно в офиса? 
  Таня:
  От месец май работим от офиса, т.е. всеки ден сме заедно.

  Как типично преминава един работен ден в екипа? 
  Панайот:
  Всеки член на екипа има своите задачи съобразно екипите по внедряване, в които участва, и евентуални клиенти, за които отговаря – съпорт. Организират се вътрешни срещи за разпределяне на текущи задачи и задължителен анализ на извършеното. Дори в кафе паузите използваме пълноценно времето в обсъждане на целите и задачите, които да изпълним или сме изпълнили.

  Панайот Панайотов, Никоела Вълчева и Мирослав Василев

  С кои други отдели/екипи работите най-често? 
  Пламен:
  Екипът е малък и реално постоянно има комуникация между техническия и консултантския отдел. 

  Разкажете нещо, с което екипът Ви се гордее. 
  Таня:
  Основен принцип на работа е, че всеки един наш клиент не е просто клиент, а дългогодишен партньор. Изграждаме връзка с нашите клиенти, така че да имаме взаимно доверие и да растем заедно. 

  Какво обичате да правите заедно извън работно време? 
  Таня: 
  Всеки от нас има различни занимания от време, прекарано със семейството, свирене с духов инструмент кавал до екстремни преживявания.

  Какво сплотява екипа Ви? 
  Крис:
  Екипът се сплотява от изпълнение на пръв поглед на невъзможни задачи. Удовлетворението от такива задачи обединява екипа и показва, че развитието е постоянен процес и екипът се справя с всякакви предизвикателства. Сплотяват ни и инициативи като „Капачки за бъдеще“.

  Как се вписват нови хора във Вашия екип? 
  Таня:
  Новите хора се вписват постепенно, като им се дават различни по сложност задачи. Тъй като екипът е малък, социалното вписване става от само себе си. 

  Панайот Панайотов, Никоела Вълчева и Мирослав Василев

  Как бихте допълнили поканата: „Ако ти си..., заповядай в нашия екип!“? 
  Миро:
  Иновативен, креативен и даващ стойност. 

  И накрая как бихте описали сами Вашия екип? 
  Ники:
  Засега екипът на SoftOne e малък, но се стремим да го разширяваме всяка година. В него участват както хора с голям опит, така и млади специалисти, като общото за всички е желанието за непрестанно усъвършенстване и развитие, отворени за нови технологии и идеи. 

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на SOFT ONE TECHNOLOGIES EOOD в JOBS.bg

  ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА ИТ ЕКИПИТЕ В БЪЛГАРИЯ:

  Екип Infrastructure, Cloud & Automation, Milestone Systems
  Екип Data Quality, Experian България
  Екип Front-end Development, Scalefocus
  Екип SPA/front-end, SiteGround
  Екип RSM, Tek Expert
  Екип Engineering, Nexo
  Екип GetHelp, Tek Experts
  Екип Java, Scalefocus
  Екип QA, МенторМейт
  Екип Compliance, Digital Wallets, Paysafe
  Екип CritSit, Tek Experts
  Екип Scagile, Блубито
  Екип Технологични трейнъри в Telerik Academy Alpha
  Екип Worldwide Consulting Center - Center of Engineering, VMware
  Екипи Helios и Phoenix, интегриране на платежни доставчици в Skrill и Neteller, Paysafe
  Eкип Online Banking Project, DataArt
  Екип SOC, Paysafe
  Екип UX/UI Team, Scalefocus
  Екип Engineering & Product Development, Nexo
  Екип Marketing Services, Experian България
  Екип Rapid Transfer, Paysafe
  Екип BIS platform QA, SEEBURGER
  Екип News UK Tech, Questers
  Екип Quality Engineering, Scalefocus
  Екип Клиентски Анализи, Hewlett Packard Enterprise
  Екип Custom Development, Milestone Systems
  Екип Sitefinity Cloud, Progress 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  преди 2 дни
  България пое ротационното председателство на Съвета на гуверньорите на ЕИБ
  Вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова, в качеството си на гуверньор за България на ЕИБ, е новият ротационен председател на Съвета на гуверньорите на финансовата институция
  преди 2 дни
  преди 2 дни
  Предстои четвъртото издание на фестивала „Ало, Космос! Говори България!“
  Тази година освен научни работилници, интераĸтивни изложения и разговори с учени от различни области на науката програмата ще предложи и среща с астронавта Майкъл Лопес-Алегрия
  преди 2 дни
  Българският INSAIT изпреварва Kеймбридж, Корнел и Технион на знаков форум за AI
  Сред авторите се записва името на един от най-младите участници в историята на CVPR – единадесетокласничката Рени Паскалева