сряда, 19 юни 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  862 прочитания

  NEXT BASKET и euShipments.com с ключово партньорство за фулфилмънт и доставки

  Партньорството дава възможност на всички компании, ползващи платформата да се възползват от международната мрежа на euShipments.com
  03 юли 2023, 07:51 a+ a- a

  Снимка: euShipments.com

  NEXT BASKET – иновативната софтуерна платформа, която предлага 360-градусов бизнес модел за управление на онлайн бизнеси, сключи дългосрочен договор за фулфилмънт (складиране на продукти за онлайн доставки) с euShipments.com. Това ключово партньорство дава възможност на всички компании, ползващи платформата на NEXT BASKET да се възползват от международната мрежа на euShipments.com, като по този начин си гарантират бързи и сигурни доставки до над 27 държави в Европа.

  Благодарение на значителния опит на euShipments.com в обработката и доставката на пратки от електронна търговия, партньорите на NEXT BASKET ще могат да се съсредоточат изцяло върху своя онлайн бизнес. По този начин, те ще поверят управлението на поръчките и доставката до крайни клиенти в България и чужбина на професионалистите без да има нужда да създават вътрешнофирмен логистичен отдел.

  Понастоящем euShipments.com разполага със складове в 12 държави в Европа, с унифициран оперативен и софтуерен модел на работа. В 4 от тях компанията оперира в собствени складове и със собствени екипи – България, Румъния, Унгария, Хърватия. Така eCommerce логистикът разполага с всички необходими ресурси за обработка на онлайн поръчки, независимо от дестинацията, до която трябва да бъдат доставени.

  Партньорството на NEXT BASKET и euShipments.com ще улесни онлайн търговците максимално, създавайки всички предпоставки за бърз и безпроблемен растеж на европейските пазари, като им гарантира сигурна и навременна доставка до крайните потребители.

  „Решихме да установим подобно партньорство с една единствена цел – всички потребители на платформата на NEXT BASKET да имат достъп до по-голям кръг от специализирани услуги. Пример за такава специализация е euShipments.com, компания, която над 10 години осъществява сигурни доставки до България и Европа. Нашето партньорство ще осигури на онлайн търговците по-висока конкурентоспособност при развитието им на нови международни пазари.“ – коментира Борислав Малинов, основател на NEXT BASKET.

  „С това партньорство NEXT BASKET затваря цикъла от услуги и активности около един онлайн бизнес. От платформата за тестване на продуктите, през маркетинга до генериране на поръчките. След това се намесваме ние. Продаваната от клиентите на NEXT BASKET стока може да бъде в някой от нашите фулфилмънт складове, където приемаме поръчките, опаковаме пратките и след това се грижим за доставката до крайния клиент; но ние от euShipments можем да товарим пратките и от адресите на онлайн търговците - ако те сами се грижат за фулфилмънт активностите, и „инжектираме“ обемите им в нашата мрежа за eCommerce доставки.“ - споделя Ашхен Гарабедова, Фулфилмънт нетуърк мениджър в euShipments, която води реализирането на проекта и партньорството от тяхна страна.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Близо 120 младежи ще започнат стаж тази година в А1
  От създаването на инициативата през 2004 година досега на стаж в А1 са преминали близо 1500 стажанти
  преди 8 часа
  преди 13 часа
  Публичните финанси на България губят 3 млрд. лв. годишно заради недекларираната заетост
  Най-високите нива на използване на подобни практики са открити в секторите селско стопанство, туризъм и строителство
  преди 13 часа
  Nvidia стана най-ценната компания в света
  С пазарна капитализация над $3,3 трилиона, тя надмина Microsoft и Apple
  преди 14 часа
  За първи път: Соларната енергия е повече от петролната
  7 китайски компании за соларна инфраструктура изпреварват енергийните резерви на 7-те най-големи петролни компании