сряда, 17 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  727 прочитания

  betahaus и GTC България с ново споделено офис пространство в Sofia Tower 2

  Директната връзка с Mall of Sofia предоставя допълнителни удобства
  06 юли 2023, 13:44 a+ a- a

  Снимки: GTC

  betahaus София, пионерът на споделените офис пространства в България, и GTC, водеща компания за инвестиции в недвижими имоти, отварят второ co-working пространство в партньорство, в сърцето на столицата - Sofia Tower 2. 

  Сътрудничеството между betahaus и GTC България вече се доказа като изключително ползотворно, а ангажиментът и на двете компании да осигуряват иновативна работна среда и подкрепа на бизнеса в България е спазен за пореден път. 

  betahaus надмина очакванията при успешното управление на един етаж в Advance Business Center 1, което допълнително доказа, че има засилено търсене на гъвкави офисни решения. В резултат на това GTC България предостави на betahaus два етажа в най-новата си сграда – Sofia Tower 2, разположена в центъра на града, за да отговори на нарастващите нужди на бързо развиващите се компании и да позволи на съществуващите си клиенти да разширяват безпроблемно дейността си.

  Иновативното споделено офис пространство в Sofia Tower 2 се разпростира на обща площ от 1500 кв.м. и предлага редица функционалности. Като се започне от денонощния достъп, двойната оптична свързаност, напълно оборудваните кухня и трапезария, и се стигне до безплатните висококачествени напитки, копирните услуги и много други. Гъвкавото офис пространство предлага по нещо за всеки тип компания. Независимо дали имат нужда от заседателни зали за по-големи групи хора или индивидуални телефонни кабини, betahaus осигурява лично и професионално пространство за всички. 

  В момента на всеки, който желае да се запознае с динамичната среда на споделеното работно пространството, betahaus предлага безплатна тестова седмица, в която да се възползва от предлаганите услуги и удобства.

  Разположено в рамките на първите нива на Sofia Tower 2, споделеното офис пространство има директен достъп до Mall of Sofia, който разполага с разнообразни магазини, ресторанти, фитнес зала, зона за забавления и кино. Тази уникална комбинация от развлекателни и служебни дейности създава обогатяваща и удобна работна среда.

  Генералният мениджър на GTC България, Зив Гиги, оценява betahaus като надежден и успешен партньор, предвид постиженията им в ABC 1 и изрази увереност в способността им да повторят този успех и в Sofia Tower 2. GTC България осъзнава необходимостта от предлагане на гъвкави офис решения, които да задоволят нуждите на бързоразвиващите се компании. Чрез предоставянето на гъвкави офис пространства, GTC подкрепя наемателите в техните временни проекти и бързо нарастващи екипи, като им дава възможност да се възползват от новите предизвикателства, без да се налага да се преместват. 

  Споделеното работно пространство е допълнителна услуга, предлагана от GTC България, в съответствие с ориентирания към клиента подход на компанията. В днешната индустрия на офис сградите, ориентирани към услугите, удовлетворяването на изискванията на наемателите и предоставянето на изключителни преживявания са от първостепенно значение. GTC България се стреми да продължава да бъде в крак с тенденциите в бранша и да отговаря на индивидуалните изисквания на своите наематели, като по този начин насърчава по-силни взаимоотношения и по-дългосрочно сътрудничество.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 7 часа
  Петя Димитрова, АББ: Няма основания да се очаква, че лихвите ще се повишат с въвеждането на еврото
  Между 300 и 400 млн. лв. се очаква да изразходват банките у нас за въвеждането на еврото
  преди 8 часа
  В София ще се проведат първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum
  ETHSofia ще се състои между 17 и 19 октомври в Иновационен форум „Джон Атанасов“
  преди 8 часа
  ОББ: Очакваме по-висок икономически растеж през тази година в сравнение с 2023
  Пазарът на труда се характеризира с ограничено предлагане на квалифициран персонал и относително високо търсене, което се отразява във висок ръст на средната работна заплата
  преди 9 часа
  Tesla ще съкрати над 10% от работната си сила
  Двама висши мениджъри също се оттеглят
  преди 11 часа
  Sameday планира 200% увеличение на точките за доставка извън дома в България
  Експанзията до 1500 точки до края на 2024 г. е част от регионален инвестиционен план в размер на €30 млн.