сряда, 17 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  568 прочитания

  Тази българска ИТ компания спечели бронзова Stevie награда

  Тази година са подадени над 3700 номинации от организации от почти всички индустрии
  14 август 2023, 13:54 a+ a- a

  сн: Droxic

  Дроксик спечели бронзова Stevie награда в категорията “Компания на годината: Бизнес или Професионални Услуги” на 20-тите годишни International Business Awards днес.

  International Business Awards са най-престижната програма за бизнес награди в света. Хора и организации по целия свят - публични и частни, правителствени и неправителствени, големи и малки - имат право да подават номинации.

  IBAs 2023 получават кандидатури от организации в 61 държави. Победителите ще бъдат отличени по време на гала вечеря в хотел Cavalieri Waldorf Astoria в Рим, Италия, на петък, 13 октомври.

  Тази година са подадени над 3 700 номинации от организации от всички размери и почти всички индустрии за разглеждане в различни категории, включително "Компания на годината", "Маркетингова кампания на годината", "Най-добър нов продукт или услуга на годината", "Стартъп на годината", "Програма за корпоративна социална отговорност на годината" и много други. Конкурсът представи и няколко нови категории, за да отличи постиженията на организациите и лицата в сферата на устойчивостта.

  Дроксик спечели в категорията “Компания на годината: Бизнес или Професионални Услуги” за малки компании.

  "Това е страхотна награда, която идва само година след като Дроксик отпразнува 10-тия рожден ден на компанията. Престижното отличие е признание за усилената работа и забележителните постижения на екипа през последните 2 години. Сред тези успехи се нарежда признанието на компанията в три категории на престижните награди Techbehemoths, в разработката на мобилни приложения, уеб разработка и UX/UI дизайн в България", отбелязват от компанията. Освен това, Дроксик представи своята вътрешна програма за обучение, известна като "Дроксик академия", която успешно обучи 100% от участващите Front-End програмисти. 

  Победителите на наградите Stevie бяха определени чрез средните оценки на над 230 изпълнителни директори от целия свят, които участваха в процеса на съдейство през юни и юли 2023.

  „Номинациите за IBAs стават все по-добри с всяка година, и тазгодишните носители на Stevie наградата са най-впечатляващите досега“, заяви президентът на наградите Stevie® Маги Милър. „Победителите доказаха, че техните организации са си поставили и постигнали високи цели. Поздравяваме ги за техните постижения и с нетърпение очакваме да ги отбележим на сцената в Рим на 13 октомври.“.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Петя Димитрова, АББ: Няма основания да се очаква, че лихвите ще се повишат с въвеждането на еврото
  Между 300 и 400 млн. лв. се очаква да изразходват банките у нас за въвеждането на еврото
  преди 6 часа
  В София ще се проведат първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum
  ETHSofia ще се състои между 17 и 19 октомври в Иновационен форум „Джон Атанасов“
  преди 7 часа
  ОББ: Очакваме по-висок икономически растеж през тази година в сравнение с 2023
  Пазарът на труда се характеризира с ограничено предлагане на квалифициран персонал и относително високо търсене, което се отразява във висок ръст на средната работна заплата
  преди 8 часа
  Tesla ще съкрати над 10% от работната си сила
  Двама висши мениджъри също се оттеглят
  преди 9 часа
  Sameday планира 200% увеличение на точките за доставка извън дома в България
  Експанзията до 1500 точки до края на 2024 г. е част от регионален инвестиционен план в размер на €30 млн.