сряда, 17 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  588 прочитания

  Scalefocus отличена с 3 награди Stevie

  Софтуерната компания печели златото за Най-иновативна бизнес организация до 2500 служители в класацията
  15 август 2023, 13:45 a+ a- a

  В тазгодишното издание на конкурса International Business Awards – най-мащабната световна програма за бизнес награди – Scalefocus е отличена с първо място в категория „Най-иновативна компания до 2500 служители“. В категорията за продуктова иновация компанията печели сребърна Stevie награда за „Ускорена и точна ранна диагностика на рак чрез хардуерна автоматизация“, а бронзово отличие получава за технологичното си решение в сферата на здравеопазването за провеждане на отдалечена рехабилитация и кинезитерапия SoFit.

  В миналогодишното издание на наградите Scalefocus бе отличена с Grand Stevie награда – първата, присъждана на българска компания в историята на конкурса, за SoundVision – иновативно решение за по-добра мобилност на хората с увредено зрение. Втората награда, която бе присъдена на компанията за същия продукт, е Gold Stevie в категорията „Решение за здравни технологии“.

  “Изключително горди и радостни сме да получим тези отличия, защото те са поредните доказателства, че иновативното мислене е залегнало дълбоко в ценностите и културата на компанията и е основна движеща сила на Scalefocus. Силно вярваме, че иновациите и технологиите трябва да се използват за подобряване на качеството на живота на хората и уверено мога да заявя, че успяваме да постигнем тази наша цел всеки един ден благодарение на експертизата и професионализма на нашия екип.”, коментира Иван Иванов, изпълнителен директор на Scalefocus.

  Scalefocus е класирана и сред финалистите в конкурса „Stevie® Awards for Great Employers“ в три категории: „Работодател на годината – софтуерна компания с повече от 250 служители“, “Най-добра програма за развитие на лидери” и “Прилагане на комбиниран метод на обучение“. Победителите предстои да бъдат обявени през септември. „Stevie® Awards for Great Employers“ оценяват най-добрите работодатели и професионалисти, екипи, постижения и продукти в областта на човешките ресурси, които спомагат за създаването и стимулирането на отлични места за кариерно развитие в цял свят.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Петя Димитрова, АББ: Няма основания да се очаква, че лихвите ще се повишат с въвеждането на еврото
  Между 300 и 400 млн. лв. се очаква да изразходват банките у нас за въвеждането на еврото
  преди 6 часа
  В София ще се проведат първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum
  ETHSofia ще се състои между 17 и 19 октомври в Иновационен форум „Джон Атанасов“
  преди 7 часа
  ОББ: Очакваме по-висок икономически растеж през тази година в сравнение с 2023
  Пазарът на труда се характеризира с ограничено предлагане на квалифициран персонал и относително високо търсене, което се отразява във висок ръст на средната работна заплата
  преди 8 часа
  Tesla ще съкрати над 10% от работната си сила
  Двама висши мениджъри също се оттеглят
  преди 10 часа
  Sameday планира 200% увеличение на точките за доставка извън дома в България
  Експанзията до 1500 точки до края на 2024 г. е част от регионален инвестиционен план в размер на €30 млн.