понеделник, 15 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  695 прочитания

  Лектори от три континента на SERP Conf. 2023

  SEO конференцията за Източна Европа ще се проведе на 12 октомври в София
  07 септември 2023, 15:12 a+ a- a

  SERP Conf. 2023 - водещата SEO конференция в Източна Европа, ще се проведе на 12 октомври в София. Събитието ще събере над 500 участници от Източна Европа, представляващи цялата регионална екосистема за електронна търговия. Тазгодишната тема е: „SEO практики без ограничения“ и нейният фокус ще бъде върху предстоящите промени в алгоритмите на Google и бързо появяващите се нови технологии като изкуствения интелект (AI), които променят фундаментално SEO.

  На 12 октомври 15 ТОП експерти от 3 континента ще отговарят на най-задаваните въпроси в света на оптимизацията на уеб сайтове за търсачките. Те ще говорят за изкуствения интелект (AI) и използването му в SEO, маркетинг и промоция на съдържание, и бъдещето на електронната търговия. Наред с доказаните специалисти от SEO сферата, на сцената на събитието ще застанат и собственици на бизнес – хора, които с успешно и работещо SEO успяват да развият брандовете си и да увеличат приходите си над 10 пъти.

  Serpact е основана през 2016 година и днес, 7 години по-късно, екипът ѝ се състои от 22 талантливи професионалисти, които работят и се развиват в компанията. Заедно с основателя Никола Минков, всички те са причината Serpact да се превръща в една от водещите SEO агенции в България и Европа, и да се утвърждава на световната сцена. Към днешна дата екипът на агенцията се гордее с над 2500 успешни SEO проекта, а благодарение на тях печели и 14 международни награди от престижни конкурси като Global Search Awards, European Search Awards, Clutch, Web Excellence Awards, Vega Awards и още. Голяма част от наградите печелят именно за успехи и постижения със свои клиенти. Serpact e пълноправен член на Българската Е-комерс Асоциация и член на Управителния съвет на асоциацията.

  Сред лекторите на SERP Conf. 2023 са утвърдени световни имена: Judith Lewis, Craig Campbell, Hristina (Tina) Mangelova, Koray Tuğberk GÜBÜR, Natalia Witczyk, Begum Kaya, Dido Grigorov. Джудит Люис (Judith Lewis) е основател на DeCabbit Consultancy. Джудит е известен международен консултант, лектор, писател, обучител, блогър, дигитален медиен консултант и жури във водещите в индустрията Search Awards по целия свят и прави това всяка година от самото им създаване. Тя е редовен лектор и обучител по целия свят по SEO, стратегия за съдържание, изграждане на връзки, платени медии и дигитална стратегия, и е призната от колегите си за един от най-влиятелните хора в дигиталната индустрия на Обединеното кралство.
  Крейг Кемпбел (Craig Campbell) e SEO обучител и консултант в Craig Campbell Company. Експерт по дигитален маркетинг, собственик на бизнес и автор, базиран в Глазгоу, с 18 години опит в SEO. Редовен лектор на най-добрите световни конференции. Крейг е един от най-осведомените SEO специалисти в бизнеса.
  Христина (Тина) Мангелова (Hristina (Tina) Mangelova) e Head of SEO & Content Marketing в Growth Skills. Тина е специалист по SEO с демонстрирана история на стимулиране на органичния растеж – както като вътрешен мениджър, така и като външен консултант в бързо развиващия се технологичен свят на Ню Йорк. Любопитството ѝ да изследва ефектите на цифровите технологии върху човешкото поведение, глобалните култури и нововъзникващите тенденции се подхранва от нейния опит в антропологията и компютърните науки.
  Корай Туберк (Koray Tuğberk GÜBÜR) е основател и собственик на Holistic SEO & Digital. Koray Tuğberk публикува SEO казуси, проучвания и подробни A/B тестове, заедно с техните резултати. Редовно участва в уебинари, конференции и събития, свързани със SEO. Той се фокусира върху науката за данните, машинното обучение, уеб разработката, контекстното търсене на базата на обекти, създаването на мрежа със семантично съдържание и управлението на маркетинга, брандирането и репутацията.
  Наталиа Витчек (Natalia Witczyk) е SEO консултант на свободна практика. Тя е специализирана в техническо и международно SEO, като работи по SEO стратегии за някои от най-големите международни уебсайтове в Google, Yandex и Baidu. Първоначално от Полша, нейният опит идва от страна на агенцията с богат опит първо в Обединеното кралство, а през последните 7 години – в Барселона. Наталия е активен член на Mujeres en SEO (Общността на жените в SEO) и жури в международни конкурси в индустрията.
  Бегум Кая (Begum Kaya) е основател и SEO консултант в BK Solutions, както и модератор на поредицата Opinionated SEO Opinions с The Grey Dot Co. Тя започва кариерата си в агенция в Истанбул, специализирана в техническо SEO за B2B и бизнеси за електронна търговия. Поетапно разширява експертния си опит до глобалната сцена, като ефективно предоставя дигитални решения и консултации на утвърдени компании по целия свят.
  Дидо Григоров (Dido Grigorov) е SEO експерт с почти 20 години професионален опит. Той е ръководител на SEO на Serpact. SEO кариерата му започва в Америка и Англия, последвани от проекти в Германия, Швейцария, Австрия, Франция, Италия и много други. Неговият основен фокус и интереси са извличане на текст, машинно обучение, изкуствен интелект, патенти на Google, маркетингови стратегии за съдържание, техническо SEO, структура на данни и алгоритми, програмиране на Python, Golang и C++.

  Какъв ще бъде SERP за милионите бизнеси в Google и Bing?
  Милиони онлайн търговци и Lead Generation компании зависят от Google и Bing. Големите промени, анонсирани от Bing във връзка с ChatGPT и Google, променят и пренареждат пазара за най-добре конвертиращия канал в историята на дигиталния маркетинг – Органичен трафик (SEO). На конференцията ще бъдат обсъдени горещите теми като:
   • Наказва ли Google AI генерираното съдържание, щом търсачката съвсем скоро ще бъде задвижвана от изкуствен интелект?
   • Какви стъпки да предприеме бизнесът за по-добра видимост в резултатите от търсенето на Google?
   • Какъв е рискът, ако бизнесът не предприема нищо, а изчака промените?
   • Да насочим ли вниманието си към Bing?
   • Как да разпределим бюджетите си за дигитален маркетинг?
  Основните теми във фокуса на тазгодишната програма са представени в 5 панела:
   • Техническо SEO;
   ◦ SEO за електронна търговия;
   ◦ AI & SEO;
   ◦ Python & SEO;
   ◦ Бъдещето на SEO.
  SERP Conf. 2023 e за тези, които търсят реални практически знания и предизвикателства. За тези, които смятат SEO за свят на безкрайни възможности. За тези със състезателен дух и технология като призвание. Конференцията е възможност за онлайн бизнеси и предприемачи да издигнат бизнеса си на следващото ниво, както и възможност за изграждане на международни партньорства.
  Организатор на SERP Conf. 2023 за трета поредна година е SEO агенция Serpact. Конференцията е с подкрепата на индустриалните браншови партньори: Ecommerce Europe, Българска Е-комерс Асоциация (БЕА), Македонската Е-комерс Асоциация, GPeC, Албанската Е-комерс Асоцаиция и др.
  Economy.bg е партньор на събитието и нашите читатели получават 20% отстъпка от цената на билета с промокод: Economy-SERPConf-20.
  За повече информация и регистрация посетете сайта на конференцията.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 54 минути
  Вносът и износът на Китай се свиват през март
  През първото тримесечие както износът, така и вносът са нараснали с 1,5% на годишна база
  преди 2 часа
  Ръстът на британската икономика сочи към изход от рецесията
  Великобритания изпадна в рецесия през втората половина на миналата година
  преди 3 часа
  За втори мандат: Кристалина Георгиева оства начело на МВФ
  Тя беше единственият номиниран кандидат
  преди 4 часа
  Държавата няма да придобива вземания на „Булгаргаз“ и БЕХ от „Топлофикация София“
  Министерският съвет отмени постановление и решения на предходния кабинет поради риск мярката да бъде обявена за недопустима държавна помощ
  12 април 2024, 16:13
  Италия ще инвестира €1 млрд. в изкуствен интелект
  Средствата ще бъдат инвестирани в рамките на 5 години
  12 април 2024, 15:58
  Летище Бургас с нов директор
  Васил Атанасов поема поста от досегашния директор Георги Чипилски