четвъртък, 29 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2117 прочитания

  Новата офис сграда на SAP в България официално отвори врати

  SAP Center Sofia е с капацитет от над 1000 работни места
  02 октомври 2023, 14:04 a+ a- a

  AP Center Sofia - новата офис сграда на SAP в България. Снимки: SAP

  SAP Center Sofia - новата офис сграда на SAP в България с повече от 1000 работни места, отвори врати. Официалната церемония по откриването събра гости от ръководството, служители, клиенти и партньори на компанията.

  Сградата с местоположение в Промишлена зона Хладилника е една от малкото, изцяло притежавани от компанията на глобално ниво и е доказателство за дългосрочната инвестиция на SAP в българския развоен център. Пространствата са обзаведени с най-съвременно оборудване, за да осигурят комфорта и благополучието на служителите, и са проектирани в унисон с глобалната политика за гъвкава работа на компанията с цел да подпомагат разработването на иновативни продукти.

  Акцент в събитието беше присъствието на Юрген Мюлер, главен технологичен директор и член на изпълнителния съвет на компанията, който сподели: „За мен беше удоволствие да посетя България и да съм част от този важен ден за колегите ни тук. Техническата експертиза, енергията на местните екипи и апетитът за иновации се усещаха в атмосферата на събитието. Вярвам, че новата сграда не само ще предостави на колегите едно модерно работно пространство и възможности за различни начини на работа, срещи и колаборация, но и с отворения си дизайн ще стимулира работата върху нови технологии и иновации“.

  „Щастливи сме, че успешно реализирахме този дългогодишен проект. Сградата затвърждава стратегическата позиция на българската локация в глобалната компания SAP и ще създаде нови възможности за сътрудничество и обмен на идеи между нашите екипи. Очакваме новото работно пространство да подпомага и задълбочаването на партньорствата ни с университети, стартъпи и представители на технологичната екосистема в София, както и да отговори на амбициите ни за дългосрочен ръст“, допълни Радослав Николов, изпълнителен директор на SAP Labs България.

  Лидерът в областта на бизнес приложенията SAP е с представителство в България от 2000 г. Днес в българския развоен център, SAP Labs България, са назначени над 1400 професионалисти, като над 90% от екипите работят по теми, свързани с облачни технологии. SAP Labs България има ключова роля в дефинирането и разработването на облачната платформа на SAP – SAP Business Technology Platform.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на SAP Labs Bulgaria Ltd. в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 10 минути
  ЕП подкрепи плановете за европейски цифров портфейл
  Новата рамка за цифрова идентичност ще предостави на гражданите на ЕС трансграничен цифров достъп до ключови обществени услуги
  преди 6 часа
  ОББ и ЕИБ със споразумение за гаранции по нови кредити за предприятия с персонал до 3000 души
  ОББ има 3 активни споразумения с ЕИБ и ЕИФ, по които може да отпусне нови кредити на обща стойност до 2 млрд. лв.
  преди 1 ден
  Шотев: Рекордни са инвестициите у нас за 2023
  Те отчитат ръст от 28% спрямо 2022
  преди 1 ден
  Световната банка инвестира 150 млн. евро в AG Capital
  Средствата ще подкрепят проекти на Lion's Head в България и Румъния
  преди 1 ден
  11 търговски парка са открити у нас през 2023, Пловдив остава лидер
  Пазарът навлиза в етап на насищане, сочи проучване на Colliers
  преди 1 ден
  Василев към общините: Данъците няма да се увеличават
  Такса смет ще се изчислява по нов начин от 2025, подчерта финансовият министър