петък, 01 март 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1729 прочитания

  Вижте видео от Есенната конференция на БАУХ

  Тази година форумът протече в четири поредни дни под надслов Boosting People`s Potential
  17 ноември 2023, 16:58 a+ a- a

  На 16 ноември 2023 в Интер Експо Център се проведе четвъртият присъствен конферентен ден от тазгодшния есенен форум на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ).

  Събитието тази година започна на 13 ноември и протече в иновативен 4-дневен формат с разнообразни теми, интерактивни работилници, майсторски класове, виртуална и присъствена конферентна програма под надслов Boosting People`s Potential.  Равносметката от четирите конферентни дни е 43 лектори и водещи на интерактивни формати, 2 модератори и над 350 участници в различните формати.

  Конференцията имаше за цел да даде нови идеи, да помогне на HR професионалистите да сверят часовниците си със световните тенденции и локалните практики, да представи нови данни от проучвания и споделен опит и казуси, да бъде платформа за обогатяване на мрежата от професионални контакти. 

  Последният четвърти ден предложи на участниците богата конферентна програма. Започна с провокиращо начало за излизане от рамката и търсенето на нови подходи в темата за отключването на потенциална на служителите, продължи със споделени практики от 8 компании, критичен и задълбочен анализ какво поколението Z очаква от работодателите по отношение на възможностите за развитие, дебат по темата Outsourcing vs InHouse in HR, и завърши със силно послание за повече шансове за хората с различни възможности.

  По време на официалното откриване на присъствения конферентен ден на 16 ноември Детелина Смилкова - Председател на Управителния съвет на БАУХ, поздрави участниците и им благодари за доверието.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 8 часа
  Проучване: Лихвите за покупка на жилище у нас вероятно ще останат ниски, а тези за бизнес имоти - по-високи
  Приемането ни в Шенген и еврозоната са предпоставки за засилване на интереса на чуждестранни инвеститори към България, сочи анализ на Colliers
  преди 9 часа
  ЕП подкрепи плановете за европейски цифров портфейл
  Новата рамка за цифрова идентичност ще предостави на гражданите на ЕС трансграничен цифров достъп до ключови обществени услуги
  преди 15 часа
  ОББ и ЕИБ със споразумение за гаранции по нови кредити за предприятия с персонал до 3000 души
  ОББ има 3 активни споразумения с ЕИБ и ЕИФ, по които може да отпусне нови кредити на обща стойност до 2 млрд. лв.
  преди 1 ден
  Шотев: Рекордни са инвестициите у нас за 2023
  Те отчитат ръст от 28% спрямо 2022
  преди 1 ден
  Световната банка инвестира 150 млн. евро в AG Capital
  Средствата ще подкрепят проекти на Lion's Head в България и Румъния