понеделник, 20 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2020 прочитания

  Binance Academy с безплатна програма за обучение на Web3 и блокчейн софтуерни инженери

  Програмата се реализира съвместно с BNB Chain, най-голямата Layer 1 блокчейн екосистема по брой потребители
  03 април 2024, 13:24 a+ a- a

  Binance Academy, платформа за крипто образование, обяви партньорство с BNB Chain за обучение на софтуерни инженери в сферата на Web3 и блокчейн индустрията. Програмата BNB Chain Developer Specialization не изисква предварителни познания за основите на блокчейн и се предлага напълно безплатно за потребителите.

  Разработена с оглед на достъпността и иновациите в основата си, BNB Chain Developer Specialization представлява цялостна учебна програма, която предоставя на участниците уменията и знанията, необходими за придобиване на знания в сферата на блокчейн, независимо от техния предишен опит. Предлага на потребителите общо двадесет внимателно разработени курса на английски език, всеки от които включва между 2 и 6 видеоклипа, и обхваща разнообразен набор от теми, включително основи на блокчейн, интелигентни договори, разработка със Solidity, децентрализирани приложения (DApps), Oracles, DeFi, BEP-20 Tokens, Greenfield архитектура и други. Чрез комбинация от увлекателно видеосъдържание, практически проекти и система за оценяване, потребителите не само ще придобият експертни познания, но и ще получат цифров сертификат след успешното си завършване.

  "Изправени сме пред масово внедряване на Web3 технологията, така изглежда бъдещето. Ние в Binance гледаме на иновациите като ценен инструмент, който може да бъде най-полезен тогава, когато е достъпен за повече хора. Затова и се стремим да демократизираме достъпа до качествено съдържание и образование, така че все повече потребители по света да се превърнат в катализатор на промяната. Нашата страна България с право се гордее с изключителния талант, който притежаваме в сферата на IT. Искрено вярвам, че тази безплатна образователна програма ще помогне на редица IT специалисти у нас, които желаят да се квалифицират в сферата на блокчейн технологиите", споделя Веселин Георгиев, Country Manager на Binance за България.

  Както подчертава Yi He, съосновател на Binance: "Образованието служи като крайъгълен камък за приемането на Web3 и иновациите. Като снабдяваме амбициозните разработчици с необходимите инструменти и знания, ние проправяме пътя към бъдещето, в което блокчейн революционизира индустриите и трансформира обществата."

  През последните няколко години екосистемата на веригата на BNB отбеляза безпрецедентен растеж и се превърна в лидер на блокчейн пазара. Чрез стратегически сътрудничества и визионерски инициативи Binance Academy и BNB Chain са готови да издигнат екосистемата на още по-високо ниво, поставяйки началото на нова ера на децентрализирано съвършенство.

  Тъй като светът е отворен за трансформиращия потенциал на блокчейн технологията, специализацията за разработчици BNB Chain предлага възможност за хората, които се интересуват от иновациите. Независимо дали сте софтуерен инженер с опит или тепърва прохождате в областта, може да се възползвате от възможността и да станете част от блокчейн революцията.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  ЕК заплаши да глоби Microsoft заради AI рискове в търсачката Bing
  Брюксел е разтревожен от рисковете от "халюцинации" и разпространението на deepfakes
  преди 6 часа
  БАН: Членството в еврозоната може да се отложи и след 2025
  Инфлацията постепенно ще намалява, но ще бъде по-висока от обичайната през предходното десетилетие
  преди 8 часа
  София Тех Парк ще е домакин на South East European Innovators Challenge
  Инициативата е на алианс от научно-технологични паркове в Югоизточна Европа
  преди 9 часа
  Нови 80 млн. лв. за заплати във висшето образование у нас
  Повишението ще обхване 33 държавни университети