петък, 21 септември 2018  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  4880 прочитания

  Американското посолство стартира кампания, която показва успели българи

  Клиповете ще подчертаят победите, мотивацията и силата на лидери в различни сфери на обществения живот, които демонстрират прогреса на България
  11 януари 2018, 15:01 a+ a- a

  На 10 януари 2018 г. посланикът на САЩ в България Ерик Рубин обяви продължението на кампанията „Силата е в теб“, която приветства България и българите за техните колективни и индивидуални успехи през последните десетилетия, съобщават от Американското посолство.

  В първата част от кампанията бяха представени обикновени българи заради приноса им към техните общности и страната.

  Новата поредица на кампанията ще покаже на публиката хора, които са лидери в различни сфери на обществения живот и демонстрират прогреса на България и нейната нарастваща регионална и глобална роля. Клиповете ще подчертаят победите, мотивацията и силата на най-добрата българска сноубордистка Саня Жекова; на първия човек, преплувал Ламанша за по-малко от седем часа, Петър Стойчев; на доайена на българската антарктическа програма проф. Пимпирев; на раздавача на надежда д-р Георги Стаменов; както и иновативните бизнес начинания на Магдалена Малеева и Ивайло Пенчев.

  „В новата поредица от кампанията ни показваме българи, повод за национална гордост с упорития си труд и с успехите си. Тези българи са международно признати символи, достойни за уважение, и показват многото аспекти, по които България и българите оказват влияние и променят света“, коментира посланик Рубин.

  За да достигнат посланията на инициативата до възможно най-много хора, в кампанията „Силата е в теб“ ще бъдат използвани телевизионни клипове, онлайн видеа и външна реклама. Кампанията е дело на рекламната агенция Huts J. Walter Thompson Sofia в партньорство с продуцентска къща „Априори“. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Ocado Technology отвори нов софтуерен център в София
  Плановете са да се утрои екипът от софтуерни специалисти
  преди 6 часа
  130 млн. евро. са немските инвестиции у нас за първото полугодие
  Германската икономика създава повече от 50 000 работни места в България
  преди 6 часа
  Подготвяме кампания за привличане на туристи от Китай
  Официалният туристически портал на България ще бъде достъпен и на китайски език
  преди 8 часа
  Световна банка: Отпадъците в световен мащаб може да се увеличат със 70%
  До 2050 населението в България ще намалее с близо 2 милиона, но човек ще генерира 40% повече боклук, прогнозира организацията