сряда, 06 юли 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  755 прочитания

  Национално сдружение Недвижими имоти празнува 30-годишен юбилей

  На 24 юни в София ще участват в конференция представители от 26 европейски държави, за да споделят ще споделят опит и нови тенденции
  01 юни 2022, 11:05 a+ a- a

  През 2022 Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) - браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти чества 30 години от своето създаване. Национално сдружение Недвижими имоти обединява близо 300 водещи агенции в национален мащаб с над 2500 професионалисти. Организацията е с международно призната активност, която работи в посока структуриране дейността на агенциите за недвижими имоти в страната под професионална рамка и налагането на професионални стандарти.

  Отбелязване на тържественото събитие ще се състои на 24 юни 2022 г. с Международна конференция в зала „Шекспир“ на Гранд Хотел Милениум София и Гала вечеря в зала „Мусала“ на Хотел Хилтън София.

  В конферентната част на събитието ще вземат участие и ще споделят опит и нови тенденции представители от 26 европейски държави. Тържественото честване ще бъде включено и като част от Генералната Асамблея на Европейската Асоциация на професионалистите по недвижими имоти CEPI, която ще се проведе в София в периода 23-25 юни 2022 г.

  Като официални гости са поканени да присъстват Президентът на Република България г-н Румен Радев, Министър-председателят г-н Кирил Петков, Председателят на Народното събрание г-н Никола Минчев, Министърът на регионалното развитие г-н Гроздан Караджов, Министърът на икономиката г-жа Корнелия Нинова, Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, официални лица от CEPI, представители на ФИАБЦИ-България, National Association of Realtors /NAR/, АГКК, КЗП, КЗК, КЗЛД, Нотариална Камара, Камара на строителите в България, Българска търговско промишлена палата, КРИБ, банки, медии и др.

  На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на компании за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, експерти от сродни браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти, международни представители на бизнеса.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  МЗ: Възрастните най-активни при поставянето на втори бустери
  Над 4200 са общо всички поставени втори бустерни ваксини у нас
  преди 7 часа
  ЕК ще представи през лятото правила за въвеждане на напълно автономни коли в ЕС
  С новите мерки за безопасност се очаква до 2038 да бъдат спасени над 25 000 живота и да се избегнат поне 140 000 тежки наранявания
  преди 8 часа
  59% от компаниите у нас продължават с плановете за териториално разширяване
  50% от ИТ лидерите в България споделят, че планират да изместят повече бизнес функции към облака, показва проучване на Equinix
  преди 8 часа
  преди 9 часа
  ЕП призна газа и ядрената енергия за зелени
  Решението може да влезе в сила от 1 януари 2023
  преди 9 часа
  Exacta Solutions отваря нов офис в София
  Начело на офиса в София е Росица Великова