понеделник, 29 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    4021 прочитания

    За какви "хоби" стоки търсят кредити българите?

    Вижте класация на БНП Париба Лични Финанси на базата на 30 хил. подадени молби за кредитиране
    12 юни 2013, 15:34 a+ a- a

    Любимите хобита на българите са свързани с градината и автомобила, посочват експерти от БНП Париба Лични Финанси, като се позовават на класацията „Хоби топ 5 на изплащане”. Подредбата е на базата на близо 30 000 молби за финансиране на „хоби” стоки, получени от компанията в периода май 2012 - май 2013.

    Данните показват, че най-търсените стоки за свободното време са от групата „Инструменти и оборудване”. Трите най-предпочитани продукта от нея са градинските инструменти - моторни триони, мотофрези и храсторези.

    Второто място в класацията е за групата „Автоаксесоари и оборудване”. Най-търсените стоки от тази група са газовите инжекционни системи, следвани от автомобилните аудио и навигационни системи.

    Третата позиция в класацията „Хоби топ 5 на изплащане” е за групата „Фото и видео камери”. Най-търсените продукти от тази група са огледално рефлексните фотоапарати от висок клас. Характеристиките му са: цена 780-830 лв., резолюция 14 мегапиксела, 7.6 см дисплей и автоматичен фокус. Видеокамерите са на трета позиция, а най-популярният модел е в средния клас. Неговата цена е 430-480 лв., а записът е Full HD с резолюция 1920х1080.

    Групата „Аудио оборудване” е на четвърто място в първото издание на класацията „Хоби топ 5 на изплащане”. Трите най-търсени продукта са мини аудио системи, мултиканални високоговорители и тунери.

    Победителят в групата „Спортно оборудване” са велосипедите. Най-търсеният модел е среден клас колело на цена 240-280 лв. То е с 26-инчова стоманена рама, твърда предна вилка и 18 скорости. На второ и трето място са велоергометрите и кростренажорите.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    От 1 май: Нова самолетна линия ще свързва Истанбул със София
    Нискотарифната Pegasus Airlines ще има полети 3 пъти в седмицата
    преди 2 часа
    Изкуственият интелект има потенциал да революционизира научните открития
    Нуждаем се от нов Европейски институт за изкуствен интелект в науката, съветват академиите Европейската комисия
    преди 3 часа
    Fitch потвърди рейтинга на България
    Липсата на стабилно правителство и потенциално дългите преговори за съставяне на коалиция биха могли да забавят влизането в еврозоната след 2025, предупреди агенцията
    преди 4 часа
    Летище София с нов безмитен магазин
    Той е най-големият за безмитна търговия в България
    26 април 2024, 14:45
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР