неделя, 17 февруари 2019  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2512 прочитания

  Lidl откри първия си магазин в Созопол

  Веригата планира да отвори поне 5 нови магазина в София, Варна и други региони през тази година
  05 февруари 2018, 13:21 a+ a- a

  Първият магазин на Lidl в Созопол отвори врати днес. Това е 87-ият търговски обект на компанията в страната, а Созопол става 46-ият град, в който веригата стъпва.

  През 2018 плановете на Lidl са да отвори поне 5 нови магазина в София, Варна и други региони.

  Първият магазин Lidl в Созопол е построен по най-новата филиална концепция на марката, фокусирана върху изграждането на по-модерни и по-удобни магазини за клиентите и служителите, както и върху високата енергийна ефективност на сградата.

  „Изключително се радваме, че Lidl вече присъства и в Созопол и че ще предложим на жителите и гостите на града нашия богат асортимент от качествени продукти с оптимално съотношение качество-цена. В нашия магазин те ще открият разнообразие от стоки за трапезата и дома – от продуктовата линия „Родна стряха“ с висококачествени продукти от български производители до всичко за бебето и най-малките под марката Lupilu и най-новите колекции на световноизвестния модел Хайди Клум“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

  „Винаги се радваме, когато голям инвеститор влиза в града и припознава възможностите и потенциала на Созопол. При нас не винаги е лесно, но искам да ви уверя, че сте на правилното място и в точното време. Вярвам, че гражданите на града ще оценят положително присъствието на Lidl в Созопол. Пожелавам ви много успехи и попътен вятър“, сподели при откриването Панайот Рейзи, кмет на Община Созопол.

  Магазинът се отличава с много по-прегледна подредба, която улеснява пазаруването, нови продуктови групи, както и нови секции като Деликатека – селекция нарязани висококачествени традиционни български колбаси, и Витаминотека, любимите на малчуганите плодове и зеленчуци. Сред иновациите е и интегрирането на концепция, обособяваща различни зони в магазина – т.нар. магазин в магазина, където на определена площ и по определен формат се презентират всички артикули от дадена продуктова група. Тези зони осигуряват максимално удобство на клиентите и възможност да пазаруват по-бързо и лесно, без да губят време в търсене на избраните от тях продукти.

  Новият магазин е и първият в търговската мрежа на компанията, в който клиентите могат да разгледат истински археологически артефакти. Изложените експонати са реплики на археологически обекти, намерени в процеса на строежа на магазина, останки от фамилна гробница от елинистическата епоха.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  15 февруари 2019, 17:02
  Дуалното обучение у нас ще бъде подпомогнато с 14 млн. лева европейски средства
  През 2019 за първи път средната брутна учителска работна заплата изпреварва средната за страната
  15 февруари 2019, 15:14
  Нови правила намаляват бюрокрацията за работещите в друга страна от ЕС
  Ще отпадне необходимостта от заверка при представянето на официални документи
  15 февруари 2019, 13:57
  15 февруари 2019, 13:19
  Предсрочни избори в Испания на 28 април
  Това ще бъдат третите за последните четири години избори в страната